Μπόλαρης: Καμία συζήτηση για ανταλλαγή αγαλμάτων με τη Βόρεια Μακεδονία

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης
Ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης EUROKINISSI

Για απίστευτες ψευδολογίες έκανε λόγο ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης σημειώνοντας ότι για τον Δρομέα ότι είναι "εμβληματική υποδομή της πρωτεύουσας και ιδιοκτησία του λαού".

"Στην δική μου αντίληψη ποτέ δεν έπεσε τέτοια συζήτηση για ανταλλαγή αγαλμάτων με τη Βόρεια Μακεδονία", είπε στον News 24/7 στους 88,6 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης.

Έκανε λόγο για απίστευτες ψευδολογίες τους τελευταίους μήνες στο ίντερνετ και στις εφημερίδες, όπως για παράδειγμα οτι η γειτονική χώρα απαιτούσε να μην διδάσκεται στην Ελλάδα η ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Παύλου Μελά.

Για τον Δρομέα είπε ότι είναι "εμβληματική υποδομή της πρωτεύουσας και ιδιοκτησία του λαού", ενώ πρόσθεσε ότι "το τι μπορεί να συζητήσει ο καθένας ιδιωτικά είναι τελείως διαφορετικό από το να πει κανείς τι συζητούν τα κράτη".

Για τον Κώστα Βαρώστο είπε επίσης: "Δικαιούται ο καλλιτέχνης να ανταλλάξει το δημιούργημά του; Είναι δημιούργημά του αλλά δεν είναι δικό του, είναι κτήμα της πόλης".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο "Δρομέας" παραμένει αμετακίνητος στην Αθήνα

Βόρεια Μακεδονία: Διαψεύδει η κυβέρνηση Ζάεφ τα περί ανταλλαγής αγαλμάτων

SHARE:

24Media Network