Μπουτάρης: Σαμαράς και Τσίπρας μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Mπούρδες οι εξαγγελίες για δωρεάν ρεύμα τις ημέρες με αιθαλομίχλη

Μπουτάρης: Σαμαράς και Τσίπρας μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Mπούρδες οι εξαγγελίες για δωρεάν ρεύμα τις ημέρες με αιθαλομίχλη

Τι είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας

“Δουλειά δεν είχαμε, δουλειά βρήκαμε”, σχολίασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, αναφορικά με τις επιτροπές που πρέπει να συσταθούν στους δήμους για τον έλεγχο των νοικοκυριών που είναι χωρίς ρεύμα.

“Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι από τον Σαμαρά μέχρι τον Τσίπρα, όλοι μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Πετάνε κάθε φορά μία φούσκα και ζητούν από τους δήμους να διαχειριστούν την κατάσταση” τόνισε, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μπουτάρης σημείωσε ότι “αυτό που πρέπει να γίνει είναι σταματήσουν τώρα οι διακοπές ρεύματος για όλους”. Στη συνέχεια, όπως διευκρίνισε, “από κει και πέρα θα πρέπει η κυβέρνηση να κάνει μία συμφωνία με τη ΔΕΗ για τον έλεγχο των νοικοκυριών που πραγματικά δεν μπορούν να μην πληρώσουν το ρεύμα και η ίδια η κυβέρνηση να πληρώσει όχι οι δήμοι. Οι δήμοι δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν τους λογαριασμούς”.

Χαρακτήρισε μάλιστα μπούρδες τις εξαγγελίες για δωρεάν ρεύμα τις ημέρες με αιθαλομίχλη. Διευκρίνισε πως η Περιφέρεια είναι αυτή που μπορεί να πάρει μέτρα όταν καταγράφεται υψηλή ατμοσφαιρική ρύπανση.

πηγή: voria.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα