Ν. Παππάς: Η ΝΔ ξεκίνησε τα δωράκια σε τραπεζίτες και ιδιώτες

Ο Νίκος Παπάς στο βήμα της Βουλής
Ο Νίκος Παπάς στο βήμα της Βουλής EUROKINISSI

Για παροχή ποινικής ασυλίας σε τραπεζικά στελέχη από την πλευρά της ΝΔ κάνει λόγο ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ζητά να αποσυρθεί η τροπολογία για το Ελληνικό.

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς με αφορμή την τροπολογία για το Ελληνικό και τα δάνεια της ΝΔ. Ειδικότερα ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, ανέφερε σε σχέση με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να λάβει η ΝΔ: "Αντί αναπτυξιακής στρατηγικής, η ΝΔ ξεκίνησε τα δωράκια σε τραπεζίτες και ιδιώτες. Πρώτον, προετοιμάζει την παροχή “ποινικής ασυλίας” σε τραπεζικά στελέχη σε αντάλλαγμα των απλήρωτων δανείων της. Δεύτερον, με την τροπολογία για το Ελληνικό, την κατάθεση της οποίας ζητούσε επίμονα ο όμιλος Λάτση, προσδοκώντας σε σκανδαλώδη εύνοιά του, αλλάζει το νόμο που διέπει τη συγκεκριμένη επένδυση και τον οποίο, όπως είχε δηλώσει στις προγραμματικές δηλώσεις, υποτίθεται ότι θα τηρούσε. Η πολιτική τους είναι απολύτως προβλέψιμη.

Οι απαιτήσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών είναι για τη ΝΔ “νόμος”. Η τροπολογία αυτή πρέπει να αποσυρθεί. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ελληνικό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αλλάζει το επιτρεπόμενο ύψος κτιρίων στον Μητροπολιτικό Πόλο Ελληνικού - Αγίου Κοσμά

Γεννηματά: Οι ρυθμίσεις "ανακούφισης" δεν αντιμετωπίζουν οριστικά τα προβλήματα

SHARE:

24Media Network