Ν.Παππάς: Βρήκαμε ισοδύναμα και τα αρνήθηκαν

Meeting of the cabinet council, in the greek Parliament, Athens, April 30, 2015 /    ,  , , 30 , 2015
Meeting of the cabinet council, in the greek Parliament, Athens, April 30, 2015 / , , , 30 , 2015 MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Λάθος η λογική των δανειστών μας, αναφέρει ο ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς λίγο μετά το πάγωμα των διαπραγματεύσεων

Με σημερινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς σχολιάζει το "πάγωμα" των διαπραγματεύσεων και όπως αναφέρει, η ελληνική πλευρά πρότεινε ισοδύναμα μέτρα αλλά οι εταίροι μας, τα αρνήθηκαν.

"Βρήκαμε ισοδύναμα και τα αρνήθηκαν. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιμένει στις μειώσεις συντάξεων. Λάθος λογική, με λάθος στοιχεία", γράφει συγκεκριμένα ο Νίκος Παππάς.

Την ίδια ώρα, σε συνέντευξη του στην ισπανική El Mundo, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις προειδοποιεί και αναφέρει πως η "Ευρωζώνη πρέπει να είναι έτοιμη για κάθε σενάριο σχετικά με την Ελλάδα".

Ο Ντομπρόβσκις σημείωσε την "απογοήτευσή του μετά τη διακοπή το Σαββατοκύριακο του τελευταίου γύρου των συζητήσεων" μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της.

"Λέγαμε πάντοτε ότι θα εξετάζαμε εναλλακτικούς τρόπους για τις μεταρρυθμίσεις που αναμένονταν με βάση το πρόγραμμα διάσωσης, εφόσον αυτοί έχουν πραγματική αξία", δήλωσε ο Ντομπρόβσκις, προσθέτοντας:

"Ταυτόχρονα, τα κράτη - μέλη είναι για ευνόητο λόγο ανήσυχα και πρέπει να εγγυηθούμε ότι η Ευρωζώνη είναι προετοιμασμένη για κάθε σενάριο σχετικά με την Ελλάδα", είπε.

Ο Ντομπρόβσκις πρόσθεσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται τώρα μία σαφή και αξιόπιστη στρατηγική για το πώς θα ανακτήσει τη σταθερότητα στον προϋπολογισμό και την ανάπτυξη. "Η μπάλα είναι σαφέστατα στο γήπεδο της ελληνικής κυβέρνησης", κατέληξε.

Φωτογραφία: sooc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βουλευτές της Μέρκελ: Αν θέλετε, φύγετε, δεν θα σας αφήσουμε να πεθάνετε

Financial Times: Γιατί η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να χάσει από ένα 'όχι' στους δανειστές

Χάσμα 2 δισ. χωρίζει Ελλάδα - δανειστές. Μας ζητούν μέτρα σοκ

Χρηματιστήριο: Το 'ναυάγιο' των Βρυξελλών, προκαλεί τεράστια πτώση

Τσίπρας: Δεν θα θάψουμε τη δημοκρατία

Συνεχείς συσκέψεις. Ο Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει τα επόμενα βήματα

Βαρουφάκης: Η Ελλάδα έχασε που δεν θα την εκπροσωπεί η Παναρίτη στο ΔΝΤ

Πότε συγκαλείται το συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών βάσει Συντάγματος

SHARE:

24Media Network