'Ναι' από Αμπντάλα σε Αναστασιάδη για κοινή συνάντηση με Τσίπρα

King Abdullah II of Jordan gets out of his car as he arrives in Downing Street for a meeting with Britain's Prime Minister Theresa May in London, Wednesday, March 1, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
King Abdullah II of Jordan gets out of his car as he arrives in Downing Street for a meeting with Britain's Prime Minister Theresa May in London, Wednesday, March 1, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Δεκτή από τον βασιλιά της Ιορδανίας η πρόταση Αναστασιάδη να συναντηθούν το φθινόπωρο οι δύο τους, μαζί και με τον Αλέξη Τσίπρα, στην Λευκωσία

Ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα Β', αποδέχτηκε εισήγηση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη να συναντηθούν το φθινόπωρο οι δύο τους στην Λευκωσία μαζί και με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος συνοδεύει στην Ιορδανία τον Νίκο Αναστασιάδη, δήλωσε ότι η συνάντηση των δύο ηγετών ήταν «εξαιρετικά σημαντική». Επεσήμανε ότι η συνεργασία είναι τέτοια στην περιοχή και στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας αλλά και σε οικονομικά και άλλα ζητήματα, «που οι σχέσεις των δυο χωρών έχουν γίνει σχεδόν αδελφικές . Πρόσθεσε, επίσης, ότι και η Κύπρος είναι πολύ σημαντική για την Ιορδανία στην ΕΕ, ώστε να γίνονται κατανοητές οι θέσεις των Ιορδανών, αλλά και του αραβικού κόσμου στην Ένωση.

πηγή φωτογραφίας: AP/Alastair Grant            

SHARE:

24Media Network