Νάσος Ηλιόπουλος: Αθλητικοί χώροι μετατρέπονται σε πεδία μάχης

Διαβάζεται σε 2'
Ο Νάσος Ηλιόπουλος
Ο Νάσος Ηλιόπουλος ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Η τοποθέτηση του εκπροσώπου της Νέας Αριστεράς Νάσου Ηλιόπουλου για τα επεισόδια στον Ρέντη και τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού.

Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονική, όπως τη χαρακτήρισε, επίθεση σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας “Μελίνα Μερκούρη” και εξαιτίας των οποίων βρίσκεται σε κώμα, εξέφρασε ο εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος.

Όπως τόνισε σε ανάρτησή του στα social media, δεν είναι το πρώτο επεισόδιο που λαμβάνει χώρα, καθώς “οι αθλητικοί χώροι μετατρέπονται -συχνά με την ανοχή της πολιτείας και ισχυρών παραγόντων- σε πεδία μάχης“, ευελπιστώντας “να μην ακούσουμε για μία ακόμα φορά ότι η λύση είναι να ‘κλείσουν οι σύνδεσμοι’ και λόγια του αέρα“.

Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την χθεσινή δολοφονική επίθεση που οδήγησε στον κρίσιμο τραυματισμό ενός εργαζόμενου της Ελληνικής Αστυνομίας. Δυστυχώς δεν είναι το πρώτο τέτοιο επεισόδιο. Οι αθλητικοί χώροι μετατρέπονται -συχνά με την ανοχή της πολιτείας και ισχυρών παραγόντων- σε πεδία μάχης.

Οι συνθήκες της χτεσινής επίθεσης το τονίζουν αυτό: ομάδα χούλιγκαν εξοπλισμένη με ναυτικές φωτοβολίδες, οδήγησε στον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου ανθρώπου.

Ελπίζουμε να μην ακούσουμε για μια ακόμα φορά ότι η λύση είναι να «κλείσουν οι συνδέσμοι» και λόγια του αέρα.

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά με τον ατυχο αστυνομικό που βρέθηκε στη δίνη της δολοφονικής αυτής επίθεσης και να βγει νικητής από αυτή την τραγική περιπέτεια“, έγραψε στο Facebook.

Η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα