ΝΔ: Δε φταίει η τρόικα, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Δε φταίει η τρόικα, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ - συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Διοικητικές απλουστεύσεις - Καταργήσεις, συγχωνεύσεις νομικών προσώπων και υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα - Τροποποίηση διατάξεων π.δ. 318/1992 (Α΄ 161) και λοιπές ρυθμίσεις»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Η Συγγρού απαντά στην κυβέρνηση, που επικαλείται την εσωτερική διαφωνία μέσα στην τρόικα, σχολιάζοντας ότι η οικονομική παράλυση συνεχίζεται λόγω της ανικανότητας του Μαξίμου να καταλάβει τι γίνεται

Την ευθύνη στο ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτει η Νέα Δημοκρατία για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει επέλθει συμφωνία, απαντώντας στην κυβέρνηση που επικαλείται την εσωτερική διαφωνία μέσα στην τρόικα.

“Η κυβέρνηση τώρα κατάλαβε ότι υπάρχουν διαφωνίες μέσα στην τρόικα, όταν αυτές υφίστανται εδώ και χρόνια”, σχολίασε ο εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνης απαντώντας στις κυβερνητικές διαρροές για τη διαπραγμάτευση.

“Η κυβέρνηση έχασε χρόνο, έχασε ευκαιρίες και βρήκε νέο πρόσχημα, για να μην φέρει προς ψήφιση το πολυνομοσχέδιο. Επικαλείται την εσωτερική διαφωνία μέσα στην τρόικα. Πραγματικός, όμως, λόγος είναι η εσωτερική διαφωνία μέσα στο κόμμα τους!” πρόσθεσε.

“Αλλά η αγωνία της Ελλάδας παραμένει και η οικονομική παράλυση συνεχίζεται λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης και να καταλάβει τι γίνεται και να πάρει τις αναγκαίες αποφάσεις”, κατέληξε ο κ. Καραγκούνης.

Στόχος της ηγεσίας της Ν.Δ είναι βεβαίως να περάσει την άποψη ότι σε περίπτωση ρήξης θα φταίει αποκλειστικά ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι οι δανειστές. Στο γαλάζιο στρατόπεδο ωστόσο πολλοί ανησυχούν για τον κίνδυνο ταύτισης με τους εταίρους, ενώ πολλοί βουλευτές συνεχίζουν να διαμηνύουν πως σε περίπτωση που υπάρξει τελικά συμφωνία, η Ν.Δ θα πρέπει να την ψηφίσει και όχι να κρατήσει αρνητική στάση όπως εισηγούνται στελέχη κοντά στον Αντώνη Σαμαρά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα