ΝΔ: Η επιστολή παραίτησης Κοτζιά δεν είναι προσωπικό ραβασάκι

ΝΔ: Η επιστολή παραίτησης Κοτζιά δεν είναι προσωπικό ραβασάκι
Το κτίριο, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΝΔ Eurokinissi

Να δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή του πρώην υπουργού προς τον πρωθυπουργό επιμένει η αξιωματική αντιπολίτευση, προκαλώντας τον Κοτζιά να το πράξει ο ίδιος.

Τη δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά εξακολουθεί να ζητά η Νέα Δημοκρατία, επιμένοντας στο ζήτημα με στόχο να ασκήσει διπλή πίεση στον κυβερνητικό συνασπισμό:

Η αξιωματική αντιπολίτευση αφενός προκαλεί τον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση εάν διαφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών, αφετέρου θέλει να υποδαυλίζει τις όποιες εσωτερικές αντιθέσεις στο ΣΥΡΙΖΑ, μη αφήνοντας να ξεχαστεί η αντιπαράθεση που οδήγησε στην παραίτηση Κοτζιά και στην αποδοχή της από τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ΝΔ ειδικότερα με ανακοίνωση της επανήλθε στο ζήτημα της επιστολής παραίτησης Κοτζιά (την οποία ο πρώην υπουργός είχε προκαλέσει το Μαξίμου να δώσει στη δημοσιότητα), αναφέροντας:

«Έξι ημέρες έχουν περάσει από την αποπομπή Κοτζιά και οι πολίτες εξακολουθούν να παρακολουθούν μια κυβέρνηση σε αποσύνθεση με υπουργούς να αλληλοκατηγορούνται και να αλληλοϋβρίζονται.

Η επιστολή παραίτησης ενός υπουργού δεν είναι προσωπικό ραβασάκι. Πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα. Αν ο κ. Τσίπρας φοβάται, οφείλει να το πράξει πλέον ο κ. Κοτζιάς».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα