ΝΔ για επίσκεψη Τσίπρα στο Μάτι: Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος

default image

Για "μία ακόμη θλιβερή επικοινωνιακή παράσταση, ανάλογη εκείνης της τραγικής νύχτας" κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μάτι αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία με ανακοίνωσή της επεσήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε την πληγείσα από τις καταστροφικές φωτιές περιοχή «για να κρύψει και πάλι τις ευθύνες του σε μία ακόμη θλιβερή επικοινωνιακή παράσταση».

«42 ημέρες από την εθνική τραγωδία, ο κ. Τσίπρας επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος. Όχι για να ζητήσει συγγνώμη για την ανικανότητα της κυβέρνησής του που οδήγησε σε 98 νεκρούς και στην ερήμωση μιας περιοχής. Αλλά για να κρύψει και πάλι τις ευθύνες του σε μία ακόμη θλιβερή επικοινωνιακή παράσταση, ανάλογη εκείνης της τραγικής νύχτας. Περιτριγυρισμένος από σωματοφύλακες και μεταφερόμενους κομπάρσους, θέλησε να ξεπλύνει τις ενοχές του, με ένα υποκριτικό ενδιαφέρον για τους κατοίκους» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει: «Ό,τι και να κάνει ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα: Το Μάτι είναι και θα είναι η ταυτότητα της καταστροφικής ανεπάρκειας και του απάνθρωπου κυνισμού του».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα