ΝΔ: Γνωστοί άγνωστοι σπάνε ακυρωτικά μηχανήματα με ανοχή της κυβέρνησης

ΝΔ: Γνωστοί άγνωστοι σπάνε ακυρωτικά μηχανήματα με ανοχή της κυβέρνησης

Με ανακοίνωση της η Συγγρού καταγγέλλει ότι μετά το κάψιμο λεωφορείων και τρόλεϊ, ακραία στοιχεία επιχειρούν να αποτελειώσουν τις αστικές συγκοινωνίες

Με αφορμή δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει ότι γνωστοί άγνωστοι κατέστρεψαν 514 ακυρωτικά μηχανήματα στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αττικής με την ανοχή της κυβέρνησης.

“Η Κυβέρνηση ανέχεται ακραία στοιχεία να καταστρέφουν δημόσια περιουσία και να περιχαίρουν για τις καταστροφές τους βγάζοντας και σχετικές ανακοινώσεις”, αναφέρει σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου.

“Μέχρι τώρα, οι “γνωστοί άγνωστοι” έκαιγαν στο κέντρο της Αθήνας λεωφορεία και τρόλεϊ, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και δυσκολεύοντας κυρίως τη ζωή των εργαζομένων και άλλων πολιτών που χρησιμοποιούν κατά κανόνα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τώρα, με την ανοχή της Κυβέρνησης, επιχειρούν να αποτελειώσουν τις Αστικές Συγκοινωνίες, καταστρέφοντας τις τελευταίες ημέρες 514 ακυρωτικά μηχανήματα στην περιοχή της Αττικής”, συνεχίζει η ανακοίνωση, καταλήγοντας σε επίθεση κατά του υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων:

“Ο συνήθως λαλίστατος κ. Σπίρτζης, σιωπά, καθώς δεν έχει ακόμη καταδικάσει τις απαράδεκτες αυτές πρακτικές που στρέφονται ενάντια στα συμφέροντα των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων.

Είναι άραγε οπαδός του “δεν πληρώνω”, όπως έκαναν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν;”

Το δημοσίευμα της εφημερίδας ανέφερε ότι αναρχικοί, οι οποίοι υπολογίζονται από την Αστυνομία σε δεκάδες, μπήκαν στις 18 Ιουνίου ως επιβάτες σε δεκάδες γραμμές μέσων μεταφοράς καταστρέφοντας τα μηχανήματα που ακυρώνουν τα εισιτήρια, καθώς και ότι η επίθεση έγινε γνωστή μέσα από κείμενο που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με το οποίο έγινε η ανάληψη ευθύνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
SHARE:

24Media Network