ΝΔ: Η 'κόκκινη γραμμή' του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε σε θηλιά για τους Έλληνες

Στιγμιότυπο από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην λεωφ. Συγγρού στην Αθήνα, την Τετάρτη 13 Οκτωρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Στιγμιότυπο από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην λεωφ. Συγγρού στην Αθήνα, την Τετάρτη 13 Οκτωρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Επικριτικό το σχόλιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την πορεία της διαπραγμάτευσης που κάνει λόγο για το 'δώρο' του επιπλέον λογαριασμού που φέρνει ο κ. Τσακαλώτος από την Ουάσιγκτον.

Με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απαντά στις διαρροές της κυβέρνησης για τη διαπραγμάτευση και κάνει λόγο για συμφωνία θηλιά στην οικονομία και τους Έλληνες. Αναφέρεται σε "δήθεν προστασία των αδυνάμων, την ώρα που η συμφωνία φέρνει "δραματικές μειώσεις σε όλες τις συντάξεις και ιδιαίτερα στις προσωρινές, στις συντάξεις αναπηρίας και χηρείας, ενώ  ταυτόχρονα  αυξάνει ασφαλιστικές εισφορές, άμεσους και έμμεσους φόρους" όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

Δείτε όλη την ανακοίνωση:

«Το Non – paper  του Μαξίμου για την πορεία της διαπραγμάτευσης είναι μνημείο χονδροειδούς προπαγάνδας. Κατάφερε να είναι, ταυτόχρονα, άκρως παραπλανητικό και άκρως αποκαλυπτικό.

Άκρως παραπλανητικό όσον αφορά:

Στις  συντάξεις που λέει ότι προστατεύει ενώ τις συρρικνώνει από 10% έως 35%

Στο  αφορολόγητο που  ο ΣΥΡΙΖΑ  υπόσχονταν στις 12.000 ευρώ για να το συρρικνώσει και αυτό στις 9.091 ευρώ

Στη δήθεν προστασία των αδυνάμων όταν τους περιφρονεί και τους εμπαίζει με δραματικές μειώσεις σε όλες τις συντάξεις και ιδιαίτερα στις προσωρινές , στις συντάξεις αναπηρίας και χηρείας, ενώ  ταυτόχρονα  αυξάνει ασφαλιστικές εισφορές, άμεσους και έμμεσους φόρους.

Άκρως αποκαλυπτικό όταν αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι η δήθεν "κόκκινη γραμμή", αφού πρώτα εξαφανίστηκε, κατέληξε "θηλιά" για την οικονομία και τους ‘Έλληνες.

Αφού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πληρώσουν όχι 5,4 δις ευρώ, αλλά 9 δις ευρώ.

Είναι το ‘’δώρο’’ του επιπλέον λογαριασμού των 3,6 δις ευρώ που έφερε ο κ. Τσακαλώτος από την Ουάσιγκτον.

Την ίδια ώρα ‘’σαρώνουν’’ τα διαθέσιμα από παντού.

Όσο παραμένει αυτή η Κυβέρνηση τόσο θα συνεχίζεται ο Γολγοθάς της χώρας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE: