ΝΔ: Η Κυβέρνηση παίζει με τις λέξεις. Ζήτησε επέκταση της σύμβασης που ρητά περιλαμβάνει το μνημόνιο

ΒΟΥΛΗ - Μόνη συζήτηση  επί της αρχής, των  άρθρων και  του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Ρύθμιση δεσμευμένων ή κατασχεμένων χρηματικών απαιτήσεων και μετρητών», Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014/ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ .(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΒΟΥΛΗ - Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Ρύθμιση δεσμευμένων ή κατασχεμένων χρηματικών απαιτήσεων και μετρητών», Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014/ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ .(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Για σύγχυση που βλάπτει τη διαπραγματευτική θέση και την οικονομία της Ελλάδας κατηγορεί την Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία

Την άποψη ότι η Κυβέρνηση παίζει με της λέξεις, αφού επί της ουσίας ζήτησε την παράταση της σύμβασης που ρητά περιλαμβάνει και το μνημόνιο, εκφράζει η Νέα Δημοκρατία,.

Ειδικότερα, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης, για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Κυβέρνησης και εταίρων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Παίζοντας με τις λέξεις, η Κυβέρνηση διάλεξε τελικά τη διατύπωση που είχε χρησιμοποιήσει η προηγούμενη Κυβέρνηση.

Δηλαδή, ζήτησε την επέκταση της «Κύριας Σύμβασης» που ρητά περιλαμβάνει και το μνημόνιο. Όμως, στη διαπραγμάτευση επί της ουσίας, η σύγχυση και η αβεβαιότητα παραμένουν στο ακέραιο. Και αυτή βλάπτει και τη διαπραγματευτική μας θέση και την οικονομία.

Ελπίζουμε στο αυριανό Eurogroup να τερματιστεί και η σύγχυση και η αβεβαιότητα και να υπάρξει συμφωνία".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυβέρνηση, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network