ΝΔ κατά Μουζάλα: Να απαντήσει γιατί δεν αξιοποιεί τα ευρωπαϊκά κονδύλια

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στη συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017.(EUROKINISSI//ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στη συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017.(EUROKINISSI//ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η ερώτηση που έθεσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν είναι αμείλικτη, σχολιάζει ο τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Απαντήσεις «στους πολίτες που ζουν καθημερινά τις τραγικές συνέπειες της κυβερνητικής ανεπάρκειας» ζητούν από τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής στη ΝΔ και ρωτούν «γιατί ο κ. Μουζάλας δεν αξιοποιεί τα ευρωπαϊκά κονδύλια» σε συνέχεια των δηλώσεων του αντιπροέδρου της Κομισιόν Φρανς Τίμμερμανς.

Με δήλωσή του ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ σημειώνει: «H ερώτηση που έθεσε ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν είναι απλή, αλλά και αμείλικτη: Γιατί ο κ. Μουζάλας δεν αξιοποιεί τα ευρωπαϊκά κονδύλια για το προσφυγικό - μεταναστευτικό πρόβλημα; Η Νέα Δημοκρατία τον καλεί να απαντήσει σήμερα. Όχι στο Κόμμα του, αλλά στους πολίτες που ζουν καθημερινά τις τραγικές συνέπειες της κυβερνητικής ανεπάρκειας».

ADVERTISING

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βαρβιτσιώτη έχει ως εξής:

«Μετά τους διεθνείς Οργανισμούς, τους Δημάρχους του Αιγαίου, τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και τους 53 του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Τίμμερμανς, ανέδειξε το αυτονόητο: Την παροιμιώδη ανεπάρκεια της Κυβέρνησης να διαχειριστεί το προσφυγικό - μεταναστευτικό πρόβλημα.

H ερώτηση που έθεσε Αντιπρόεδρος της Κομισιόν είναι απλή, αλλά και αμείλικτη: Γιατί ο κ. Μουζάλας δεν αξιοποιεί τα ευρωπαϊκά κονδύλια για το προσφυγικό -μεταναστευτικό πρόβλημα; Η Νέα Δημοκρατία τον καλεί να απαντήσει σήμερα. Όχι στο Κόμμα του, αλλά στους πολίτες που ζουν καθημερινά τις τραγικές συνέπειες της κυβερνητικής ανεπάρκειας.

Θυμίζουμε ότι, μόλις προχθές, ο κ. Μουζάλας δέχθηκε κριτική, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αποχώρησε άρον άρον από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, για να παραβρεθεί σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Τίμμερμανς.

Ας καταλάβει, επιτέλους, ότι, μπορεί ο ίδιος να κρύβεται, αλλά οι ευθύνες του είναι πια ολοφάνερες, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά ακόμη και στην Ευρώπη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόσφυγες, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network