ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για Eldorado Gold: Σκουριασμένα μυαλά στέλνουν χιλιάδες στην ανεργία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο Τσίπρας μιλά για επενδύσεις, ενώ τις διώχνει, υποστήριξε ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Β.Κικίλιας, συνεχίζοντας την επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή την Eldorado Gold

Την επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή την Eldorado Gold συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας μιλά για επενδύσεις, ενώ τις διώχνει και πως το κυβερνητικό αφήγημα της στροφής στην επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις «καταρρέει πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρεις».

Η αξιωματική αντιπολίτευση θέλησε να κρατήσει ψηλά το θέμα στην αντιπολιτευτική ατζέντα δια δήλωσης του εκπροσώπου τύπου Βασίλη Κικίλια.

“Ο κ. Τσίπρας στέλνει στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους στις Σκουριές.

Μιλά για επενδύσεις, ενώ στην πραγματικότητα τις διώχνει: στο Ελληνικό, στην Κέρκυρα, στη Χαλκιδική.

Η κυνική μεταμόρφωσή του σε φίλο των επενδύσεων, κράτησε μόλις μια μέρα.

Το μόνο που τον νοιάζει είναι λίγοι μήνες ακόμη στην καρέκλα του Πρωθυπουργού, σε βάρος των πολιτών”, υποστήριξε ο κ.Κικίλιας.

“Σκουριασμένα μυαλά που υποθηκεύουν το παρόν και το μέλλον της χώρας.

Οφείλουν, έστω και την τελευταία στιγμή, να μεταβάλουν τη στάση τους”, κατέληξε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Στη ΝΔ κινούνται σε δύο επίπεδα με επίκεντρο την τύχη αυτής της επένδυσης. Από τη μια καταγγέλλουν «αυθαιρεσία» και «αυταρχισμό» κατά των επενδυτών «στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ» και από την άλλη προσπαθούν να ακυρώσουν τη θεωρία της «ταξικής μεροληψίας» της κυβέρνησης και κάνουν λόγο για «κυνισμό» και «πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων που χάνουν τις δουλειές τους».

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς ενόψει της ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επιλέξει να συναντηθεί στις 4 Σεπτέμβρη και με τα σωματεία των εργατών της «Ελληνικός Χρυσός» όπου είχε χαρακτηρίσει «ειρωνεία» τα λεγόμενα του πρωθυπουργού για τις επενδύσεις και είχε αναφέρει ότι «είναι ορατός ο κίνδυνος για την επένδυση» κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «για ιδεοληπτικούς λόγους καθυστερεί συνειδητά την αδειοδότηση της επένδυσης».

Ωστόσο στη ΝΔ προεκτείνουν την κριτική τους για τα ζητήματα της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων συνδέοντάς τα με την ανεργία επιχειρώντας να απευθυνθούν στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και στους νέους ανέργους. Στο πλαίσιο αυτό όπως έχει ξαναγράψει το News 24/7 στο σχέδιο που θα παρουσιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ ένα από τα δύο σημεία κλειδιά των θέσεων που θα παρουσιάσει είναι η πολιτική της ΝΔ για το πώς θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΝΔ: Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τις επενδύσεις

SHARE:

24Media Network