ΝΔ: “Ο ΣΥΡΙΖΑ συνδιοργάνωσε, υποστήριξε και συμμετείχε σε 151 πορείες”

ΝΔ: “Ο ΣΥΡΙΖΑ συνδιοργάνωσε, υποστήριξε και συμμετείχε σε 151 πορείες”
MotionTeam

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υπονομεύει την προσπάθεια εξόδου της χώρας από την πανδημία με την άμεση εμπλοκή του σε διαδηλώσεις.

Η Νέα Δημοκρατία πέρασε στην αντεπίθεση κόντρα στον Αλέξη Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ, με νέα ανακοίνωση, η οποία ενοχοποιεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πορείες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που έχουν γίνει τον τελευταίο μήνα σε κεντρικά σημεία μεγάλων πόλεων, με αφορμή την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα και άλλα γεγονόντα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: “Ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο το τελευταίο 3ήμερο οργάνωσε 31 συγκεντρώσεις σε πλατείες όλης τη χώρας, αγνοώντας πλήρως τα υγειονομικά μέτρα! Συνολικά από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι χθες συνδιοργάνωσε, υποστήριξε, προσκάλεσε και συμμετείχε σε 151 πορείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, υπέρ του Κουφοντίνα ή με άλλες αφορμέ”

“Τη στιγμή που χλευάζει τις προσπάθειες της κοινωνίας κατά της πανδημίας, πάει πολύ να κουνάει και το δάχτυλο! ΣΥΡΙΖΑ: συνώνυμο της υποκρισίας!” προσθέτει το γραφείo Τύπου της ΝΔ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα