ΝΔ: “Τουρίστας και στις διαδηλώσεις ο Τσίπρας”

ΝΔ: “Τουρίστας και στις διαδηλώσεις ο Τσίπρας”
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Eurokinissi

Από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος σχολίαζαν ειρωνικά ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν επικεφαλής του μπλοκ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σταμάτησε στη Μεγάλη Βρετάνια, ενώ η πορεία είχε προορισμό την πρεσβεία των ΗΠΑ. Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Ειρωνικά σχολίαζαν από τη Νέα Δημοκρατία την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία του Πολυτεχνείου.

“Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλέξης Τσίπρας σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι” έλεγαν ειδικότερα από τη ΝΔ, κάνοντας κριτική… εξ αριστερών στην αξιωματική αντιπολίτευση και προσέθεταν: “Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα.”

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

“Το να τολμά να μιλά για τουρισμό η ΝΔ, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ανήμερα του Πολυτεχνείου να κάνει long weekend στο Λονδίνο, είναι το λιγότερο αστείο” σημειώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως προσθέτουν “όσο αστείο άλλωστε ήταν και το να βγαλει tweet για το Πολυτεχνείο, μεταξύ μιας παρτίδας τένις και ενός γεύματος με σούσι στις όχθες του Τάμεση. Ενημερώνοντάς μας μάλιστα, ότι το μήνυμα της εξέγερσης του Νοέμβρη είναι το δόγμα της ασφαλείας.

Φαίνεται θα άφησε στο πόδι του τον επικεφαλής της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδοπουλου, κ. Βορίδη, και υπεύθυνους για την επικοινωνία απογόνους της προπαγάνδας του Παττακού”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα