Νέα Αριστερά για το ηχητικό: Σε άλλη χώρα ο Χρυσοχοϊδης δεν θα ήταν υπουργός

Διαβάζεται σε 1'
Νέα Αριστερά
INTIME

Η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωσή της με αφορμή το ανατριχιαστικό ηχητικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους ζήτησε την απομάκρυνση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά αξιώνει-εμμέσως πλην σαφώς- την απομάκρυνση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη από το κυβερνητικό σχήμα.

Αναλυτικά τόνισε: “Το ηχητικό ντοκουμέντο της κλήσης της 28χρονης Κυριακής στην Άμεση Δράση λίγο πριν δολοφονηθεί από τον γυναικοκτόνο μπροστά στα μάτια του αστυνομικού είναι ανατριχιαστικό.

Είναι όμως ενδεικτικό της αδράνειας, της ελλιπούς εκπαίδευσης και της αδιαφορίας της ΕΛΑΣ απέναντι σε μια γυναίκα που καταγγέλλει ότι απειλείται και τελικά δολοφονείται.

Οι καθημερινές πια αποκαλύψεις για τις ελλείψεις και τις εγκληματικές παραλείψεις καθιστούν άμεσα υπόλογους την ηγεσία της ΕΛΑΣ και τον ίδιο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

ΝέΣε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαική χώρα η κυβέρνηση θα ζητούσε συγγνώμη και δεν θα επικαλούταν μέτρα ασπιρίνες όπως το Panic Button. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης σήμερα δεν θα ήταν υπουργός”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα