Νέα Δημοκρατία: Τι να μας πει μια ΜΚΟ για την ελευθερία του Τύπου

Νέα Δημοκρατία: Τι να μας πει μια ΜΚΟ για την ελευθερία του Τύπου
Νέα Δημοκρατία Eurokinissi

Απαξιωτική απάντηση της ΝΔ για την "ουραγό" Ελλάδα στη σχετική έκθεση των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα και επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο "γελάνε και τα βοσκοτόπια".

Απάντηση στην Αξιωματική Αντιπολίτευση επέλεξε να δώσει – πρωτίστως- η ΝΔ, σχολιάζοντας με απαξιωτικό τρόπο την έκθεση των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα για την ελευθερία του Τύπου, η οποία φέρνει την Ελλάδα στην τελευταία θέση της Ευρώπης.

Σε δική της ανακοίνωση, η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για “απύθμενο θράσος” του ΣΥΡΙΖΑ, επαναφέροντας στο κάδρο τον Νίκο Παππά, το Documento και την ΕΡΤ, αλλά αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα θλιβερά συμπεράσματα της έκθεσης για την ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας, η οποία “είναι απολύτως κατοχυρωμένη” και οι Έλληνες “δεν περιμένουν καμία ΜΚΟ να το διαπιστώσει“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

“Χρειάζεται απύθμενο θράσος τις ημέρες που ο Υπουργός Επικρατείας της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Νίκος Παππάς, βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης, κατηγορούμενος για απόπειρα καθοδήγησης και έλεγχο μέσων μαζικής ενημέρωσης με αδιαφανείς διαδικασίες, ο ΣΥΡΙΖΑ να «κουνάει το δάχτυλο» στην Κυβέρνηση για θέματα ελευθερίας του Τύπου.

Εκτός από τα αλήστου μνήμης βοσκοτόπια, τα 3 εκατομμύρια που δόθηκαν για την κυκλοφορία του Documento, όπως έχει καταθέσει ο κ. Καλογρίτσας, οι πολίτες θυμούνται επίσης καλά την ΕΡΤ του Καψώχα και της Ακριβοπούλου, δημοσιογράφους να οδηγούνται στα κρατητήρια με τη διαδικασία του αυτόφωρου και μεθοδεύσεις να κλείσουν μη αρεστά ΜΜΕ.

Το γεγονός ότι η ελευθερία του Τύπου είναι απολύτως κατοχυρωμένη στη χώρα μας, δεν περιμένουν οι Έλληνες να το διαπιστώσει καμία ΜΚΟ, με τα δικά της κριτήρια και όταν εμπλέκει ζητήματα που διερευνώνται και τα χρησιμοποιεί επιβαρυντικά, χωρίς η Δικαιοσύνη να έχει ολοκληρώσει το έργο της.

Οι πολίτες βλέπουν καθημερινά να ασκείται ελεύθερα κριτική και προς κάθε κατεύθυνση, όπως κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα. Όσο για τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ και των φίλων του, γελάνε και τα βοσκοτόπια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα