Νέο αίτημα για άρση απορρήτου του Αποστολόπουλου από τον Παύλο Χαϊκάλη

Common session of the Parliamentary Members and the deliberative body of the Independent Greeks party, in Athens, December 10, 2014 /         ,  , 10 , 2014
Common session of the Parliamentary Members and the deliberative body of the Independent Greeks party, in Athens, December 10, 2014 / , , 10 , 2014 NICK PALEOLOGOS / SOOC

Τι δήλωσε η δικηγόρος του βουλευτή και σύζυγος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Έλενα Τζούλη

Στην κρίση του εισαγγελέα Εφετών, Π. Παναγιωτόπουλου βρίσκεται το νέο αίτημα που κατέθεσε η πλευρά Χαϊκάλη, προκειμένου να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο του Γ. Αποστολόπουλου.

Η δικηγόρος του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και σύζυγος του προέδρου του κόμματος, Έλενα Τζούλη, σε δηλώσεις της στην πρωινή εκπομπή του Mega γνωστοποίησε την κατάθεση του νέου αιτήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προβλέπεται να αναμειχθεί για τη σχετική απόφαση το Συμβούλιο Εφετών, αλλά ο εισαγγελικός λειτουργός που χειρίζεται την προκαταρκτική έρευνα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης ο εισαγγελέας αναμένεται να αποφανθεί άμεσα.

Έλενα Τζούλη: Αν δεν διαταχθεί άρση, επιφυλασσόμεθα για υποβολή μήνυσης

«Σήμερα το πρωί, στις 8, μεταβήκαμε με τον κ. Χαϊκάλη στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, όπου υποβάλαμε ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου διά του κ. Διευθύνοντος την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών Ισίδωρου Ντογιάκου εκ νέου το αίτημά μας, όπως το είχαμε αιτηθεί και εχθές ενώπιον του κ. Παναγιωτόπουλου, προς άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του κ. Γιώργου Αποστολόπουλου.

Επίσης, ζητήσαμε εκ νέου να περιληφθεί ως αποδεικτικό αναγνωστέο υλικό - έγγραφο το απομαγνητοφωνημένο κείμενο των συνομιλιών Χαϊκάλη - Αποστολόπουλου που έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία και που έχουμε ενεχειρήσει νομίμως ενώπιον των εισαγγελικών λειτουργών κ.κ. Ντογιάκου και Παναγιωτόπουλου ήδη από τις 6 και 12 Δεκεμβρίου προς νόμιμη δικαστική χρήση.

Από δικαστικούς συντάκτες λάβαμε γνώση εχθές, μετά το πέρας της συμπληρωματικής κατάθεσης Χαϊκάλη, ότι ο Εισαγγελέας κ. Παναγιωτόπουλος έχει αποφασίσει τη μη άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κ. Γιώργου Αποστολόπουλου και ότι σήμερα αναμένεται να εκδώσει εισαγγελικό πόρισμα.

Μετά ταύτα, δηλώνουμε πως αν δεν διαταχθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κ. Γιώργου Αποστολόπουλου και η περίληψη εντός της δικογραφίας ως αποδεικτικού αναγνωστέου υλικού - εγγράφου του απομαγνητοφωνημένου κειμένου των συνομιλιών που υπάρχουν στους υλικούς φορείς ήχου και εικόνας που έχουμε ενεχειρήσει ενώπιον των Εισαγγελέων κ.κ. Ντογιάκου και Παναγιωτόπουλου προς νόμιμη δικαστική χρήση και μετά ταύτα η υπόθεση τυχόν οδηγηθεί στο αρχείο επιφυλασσόμεθα για υποβολή μηνύσεως για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας εις βάρος του αρμοδίου δικαστικού λειτουργού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χαϊκάλης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κατάθεση Χαϊκάλη: Εξετάζουμε μήνυση στον Σαμαρά για ψευδή καταμήνυση

Διακόπηκε η κατάθεση Χαϊκάλη για να καταθέσει ο Πάνος Καμμένος

Αποστολόπουλος στον εισαγγελέα: Ήθελα να αποδείξω στον Καμμένο ότι ο Χαϊκάλης είναι ανέντιμος

Γιατί διαψεύδει και πάλι η Εισαγγελία Εφετών Καμμένο - Χαϊκάλη

SHARE:

24Media Network