Μήνυμα Μητσοτάκη στις 19:30 ενόψει Πάσχα

Τηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
Τηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη EUROKINISSI

Θα ζητήσει από τους πολίτες να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα μέτρα που έχει εκπονήσει η κυβέρνηση για την αποφυγή της εξάπλωσης και διασποράς του κορονοϊού και κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναμένεται στις 19:30 το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας. Ο πρωθυπουργός θα κάνει απολογισμό του τι έχει καταφέρει η χώρα μέχρι σήμερα σχετικά με τη μάχη εναντίον του  κορονοϊού και θα απευθυνθεί στους πολίτες ενόψει του Πάσχα.

Παράλληλα, θα κάνει και αναφορά στο οικονομικό πακέτο για το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα, ενώ θα υπογραμμίσει πως οι προσπάθειες των πολιτών δεν θα πάνε χαμένες.

Μάλιστα, αναμένεται να τονίσει πως η στήριξη του συστήματος υγείας θα συνεχιστεί και μετά την πανδημία.

Νωρίτερα άλλωστε ο κ. Πέτσας ξεκαθάρισε πως "δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για να γιορτάσουμε την Ανάσταση ή την Κυριακή του Πάσχα".

"Ας γιορτάσουμε μερικές εβδομάδες μετά την πρώτη νίκη κατά του κορονοϊού κι ας γιορτάσουμε του χρόνου το Πάσχα όλοι μαζί όπως προβλέπει η παράδοση και η θρησκεία μας" είπε χαρακτηριστικά, κάτι που αναμένεται να αναφέρει και ο πρωθυπουργός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19, Μητσοτάκης
SHARE: