Νικήτας Κακλαμάνης: Θα έπρεπε να είχατε στείλει τον Βαρουφάκη στον αγύριστο

Συνεδρίαση του Άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας, την Τρίτη 19 Μαΐου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση του Άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας, την Τρίτη 19 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

"Ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε συνυπεύθυνο τον Αλέξη Τσίπρα", είπε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Καλαμάνης αναφερθείς στην αποκαλυπτική συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών

Μόνο από το γεγογός ότι ηχογραφούσε τις συνομιλίες  στο Eurogroup θα έπρεπε να τον είχατε στείλει στον αγύριστο, είπε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Καλαμάνης απευθυνόμενος στον Χ. Μαντά του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Αντέννα, ο κ. Κακλαμάνης τόνισε πως ο Γιάνης Βαρουφάκης "έκανε συνυπεύθυνο τον Αλέξη Τσίπρα", ενώ παράλληλα θυμήθηκε τους περιπάτους που έκαναν οι δυο τους στην Ηρώδου Αττικού και στο Μετς.

"Θυμάστε μια μέρα που τον βγάλατε από το Λονδίνο τι καβγά έκανα μαζί του; Πριν βγει υπουργός, τι σας είπα; Αυτός αν γίνει υπουργός θα τον πληρώσει η χώρα ακριβά. Συγγνώμη είμαι τόσο έξυπνος και το σκέφτηκα και δεν μπορούσε αυτά να τα σκεφτεί η κυβέρνηση;", είπε μεταξύ άλλων και τόνισε πως υπάρχουν πολιτικές ευθύνες. "Έβλαψε τη χώρα", τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βαρουφάκης: Υπήρχε σχέδιο Χ για την οικονομία. Το Βερολίνο "έκοψε" βοήθεια από την Κίνα

SHARE:

24Media Network