Νίκο Κωνσταντόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προτείνει ο γραμματέας της ΝΔ

ΑΘΗΝΑ-Ομιλία του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε δημόσια συνεδρίαση Επιτροπής Εργασίας στη Βουλή για τις αλλαγές στο Κράτος, το Πολιτικό Σύστημα και το Σύνταγμα.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-Ομιλία του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε δημόσια συνεδρίαση Επιτροπής Εργασίας στη Βουλή για τις αλλαγές στο Κράτος, το Πολιτικό Σύστημα και το Σύνταγμα.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Ρελάνς της ΝΔ για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Α. Παπαμιμίκος, πρότεινε τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, προβοκάροντας τον ΣΥΡΙΖΑ

Το όνομα του Νίκου Κωνσταντόπουλου για υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ρίχνει στο τραπέζι ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος προβοκάροντας το ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα απαντά εκ μέρους των γαλάζιων στο ΠΑΣΟΚ για το θέμα της διαθεσιμότητας.

"Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και δεν μπορεί κάποιος με πρόσχημα την εκλογή του ΠτΔ να πάει τη χώρα σε εκλογές. Από την άλλη, δεν μπορώ να ακούω τον Τσίπρα, έναν νέο άνθρωπο, να λέει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν κανέναν ούτε και τον Γλέζο. Δηλαδή, αν κατέβαινε ο Κωνσταντόπουλος για ΠτΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τον ψήφιζε;" είπε χθες στην εκπομπή "ΣΚΑΪ στις 6"

Απαντώντας στο ΠΑΣΟΚ για τη διαθεσιμότητα, σχολίασε πως: "Η κοινωνική ευαισθησία δεν μπαίνει σε ζυγαριά, δηλαδή Ν.Δ. ή ΠΑΣΟΚ, και αυτό είναι καλό να το λάβουν σοβαρά υπόψη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ το τι λέει, αφορά το ΠΑΣΟΚ."

Ο κ.Παπαμιμίκος τόνισε επίσης ότι οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν και κανένας δεν μπορεί να τις μπλοκάρει. "Τις μεταρρυθμίσεις θα τις κάνουμε εμείς και όχι γιατί το θέλει η τρόικα", πρόσθεσε και διαχώρισε τη θέση της Ν.Δ από το ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος στο εσωκομματικό ακροατήριο: "Διαφωνίες πάντα υπήρχαν και λογικό είναι να υπάρχουν. Συνεργαζόμαστε με το ΠΑΣΟΚ για το καλό της χώρας. Ούτε ήμασταν, ούτε θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ."

SHARE:

24Media Network