Νίκος Ανδριόπουλος για AstraZeneca: "Η ίδια η κυβέρνηση υποσκάπτει τους εμβολιασμούς"

Νίκος Ανδριόπουλος για AstraZeneca: "Η ίδια η κυβέρνηση υποσκάπτει τους εμβολιασμούς"
SHUTTERSTOCK

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Ν. Ανδριόπουλος ο οποίος έκανε χωρίς δισταγμό το εμβόλιο της AstraZeneca, ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τις παλινωδίες της στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Πυρά για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ζήτημα του εμβολίου AstraZeneca, εξαπολύει ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Νίκος Ανδριόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, επέλεξε να κάνει την πρώτη δόση AstraZeneca, παρά το ότι ο καρδιολόγος του δεν είχε συμφωνήσει, ενώ θα κάνει και τη δεύτερη δόση, εν μέσω του αλαλούμ που έχει δημιουργηθεί με τις παλινωδίες της Επιτροπής Ειδικών.

Ο κ. Ανδριόπουλος σημειώνει ότι "οι αλλοπρόσαλλοι χερισμοί της κυβέρνησης, καλλιεργούν συστηματικά το αντιεμβολιαστικό κίνημα και σπέρνουν πανικό  στους πολίτες".

Ολόκληρη η ανάρτηση

"Είμαι από αυτούς που όταν άνοιξαν την πλατφόρμα για τους κάτω των 40 αποκλειστικά με AstraZeneca, διότι δεν το έκαναν οι ηλικιωμένοι και υπήρχε απόθεμα όπως είχε πει ο κ. Θεμιστοκλέους, έτρεξαν και έκαναν την πρώτη δόση. Παρά το γεγονός ότι ο καρδιολόγος μου με είχε αποτρέψει και είχε κάνει αίτημα στην Επιτροπή - μάταια περίμενα ένα μήνα - να ενταχθώ στις ευπαθείς ομάδες και να κάνω εμβόλιο mRNA λόγω καρδιολογικού προβλήματος.

Είμαι επίσης από αυτούς που παρά το απίστευτο μπάχαλο και το φιάσκο στη διαχείριση του εμβολίου της AstraZeneca, θα κάνουν κανονικά και τη δεύτερη δόση σε ένα μήνα.

Είμαι όμως και από αυτούς που δεν δέχονται να ξανακούσουν ούτε για αστείο, ότι κάποιος άλλος πλην της κυβέρνησης καλλιεργεί συστηματικά το αντιεμβολιαστικό κίνημα και σπέρνει πανικό και αμφιβολίες στους πολίτες, υποσκάπτοντας το μείζον εγχείρημα του εμβολιασμού. Ούτε ότι οι πολίτες ή οι νέοι είναι ανεύθυνοι, αφού οι μόνοι ανεύθυνοι είναι ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του με τους αλλοπρόσαλλους χειρισμούς της.

Ρεζουμέ: Ο κ. Μητσοτάκης, όχι μόνο ξεστόκαρε το AstraZeneca στους νέους επειδή δεν το έκαναν οι μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά τώρα μας δουλεύει και από πάνω, ζητώντας τελικά, δύο μήνες μετά, να το κάνουν μόνο όσοι είναι άνω των 60. Και σε όσους νέους έχουμε μπροστά μας σε εκκρεμότητα τη δεύτερη δόση, μας λέει επί της ουσίας «το κρίμα στο λαιμό σας».

Είναι επιεικώς επικίνδυνοι".

Νίκος Ανδριόπουλος για AstraZeneca:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εμβόλιο Astrazeneca, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network