ΕΜΒΟΛΙΟ ASTRAZENECA

Εμβόλιο AstraZeneca

ΕΕ: Επανεξέτάζει το εμβόλιο της Johnson & Johnson για πιθανές θρομβώσεις

Ο ευρωπαϊκός οργανισμός φαρμάκων εξετάζει αναφορές για περιστατικά θρόμβων που συνδέονται με το εμβόλιο της Johnson & Johnson ενώ εξετάζει εκ νέου αναφορές για περιστατικά παρενεργειών σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Εμβόλιο AstraZeneca

ΠΟΥ - Εμβόλιο AstraZeneca: "Ευλογοφανής όχι όμως επιβεβαιωμένη" η συνάφειά του με τις θρομβώσεις

Ειδικοί του ΠΟΥ σημειώνουν πως χρειάζονται εξειδικευμένες μελέτες προκειμένου να κατανοηθεί πλήρως η ενδεχόμενη σχέση μεταξύ του εμβολίου της AstraZeneca και των περιστατικών θρομβώσεων.

Εμβόλιο της AstraZeneca

Ε.Ε.: Έκτακτη συνεδρίαση των υπουργών Υγείας μετά τις ανακοινώσεις του ΕΜΑ για το εμβόλιο της AstraZeneca

Όλοι οι υπουργοί Υγείας της Ε.Ε. θα συνεδριάσουν στις 19:00 ώρα Ελλάδας, μετά τις ανακοινώσεις του ΕΜΑ αναφορικά με την πιθανή συσχέτιση του εμβολίου της AstraZeneca με περιστατικά θρομβώσεων.

EMA: Καταλήγει για AstraZeneca και θρομβώσεις - Σήμερα οι ανακοινώσεις

EMA: Καταλήγει για AstraZeneca και θρομβώσεις - Σήμερα οι ανακοινώσεις

Τα συμπεράσματα της έρευνας για τα περιστατικά των θρομβώσεων θα ανακοινώσει το απόγευμα της Τετάρτης ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων. Χθες αξιωματούχος του ΕΜΑ, προκάλεσε σάλο διαπιστώνοντας σύνδεση του εμβολίου της AstraZeneca με τις θρομβώσεις.

Εμβόλιο της AstraZeneca

ΕΕ για εμβόλιο AstraZeneca: Σε εξέλιξη η αξιολόγηση από τον EMA

O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ανακοίνωσε μετά την δήλωση του στελέχους του για συσχέτιση του εμβολίου της AStraZeneca με περιστατικά θρομβώσεων, ότι η εξέταση του εμβολίου βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Ο Ηλίας Μόσιαλος

Μόσιαλος για AstraZeneca: "Ελάχιστη η πιθανότητα θρόμβωσης"

Την ανάγκη να εξεταστούν όλα τα δεδομένα για το εμβόλιο της AsraZeneca υπογράμμισε ο Ηλ. Μόσιαλος, έτσι ώστε εάν υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για κάποιες ομάδες, τότε να αλλάξουν οι οδηγίες. Για τη δυνατότητα συνδυασμού εμβολίων είναι θετικός.

Εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορονοϊού

Κορονοϊός - Γερμανία: Παραιτείται από 558.000 εμβόλια για να διασφαλιστεί η ισότιμη προσφορά τους στην ΕΕ

Το Βερολίνο δηλώνει την παραίτησή του από 558.000 δόσεις εμβολίων, με σκοπό να υπάρξει ισότιμη προσφορά των εμβολίων σε όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ολλανδία: Αναστέλλεται η χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca για τους κάτω των 60 ετών

Ολλανδία: Αναστέλλεται η χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca για τους κάτω των 60 ετών

Mετά το θάνατο μίας γυναίκας που είχε εμβολιαστεί, οι αρχές της Ολλανδίας αποφάσισαν να αναστείλουν τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca στους ανθρώπους κάτω των 60 ετών.

Εμβόλιο της Astrazeneca

EMA για Εμβόλιο AstraZeneca: "Κανένας κίνδυνος που να συνδέεται με την ηλικία"

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων διευκρίνισε πως μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί παράγοντες ειδικού κινδύνου που να σχετίζονται με τους θρόμβους στο αίμα και να συνδέονται με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Εμβολιασμός στη Σέριφο

Σέριφος: Το πρώτο εμβολιαστικό κέντρο στην Ελλάδα που εμβολιάζει υγιή πληθυσμό ηλικίας 18 έως 59

Με μια στοχευμένη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με τον υπεύθυνο του εμβολιαστικού κέντρου του νησιού και τις κεντρικές Αρχές, η Σέριφος κατάφερε κάτι μοναδικό για τα μέχρι τώρα δεδομένα της χώρας.

Εμβόλιο AstraZeneca

Εμβόλιο κορονοϊού: Προβληματισμός από το θάνατο 65χρονης στο Ίλιον μετά τον εμβολιασμό

Μια γυναίκα κατέληξε 35 λεπτά μετά τη χορήγηση της πρώτης δόσης εμβολίου από την AstraZeneca. Δεν φαίνεται σε πρώτη φάση να συνδέεται ο θάνατος με τον εμβολιασμό.