Παππάς: Οι ευρωκάλπες θα διαψεύσουν την εικονική πραγματικότητα της ΝΔ και τις δημοσκοπήσεις

Παππάς: Οι ευρωκάλπες θα διαψεύσουν την εικονική πραγματικότητα της ΝΔ και τις δημοσκοπήσεις
Ο Νίκος Παππάς Eurokinissi

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές τις κρισιμότερες των τελευταίων ετών και σημείωσε ότι θα διαμορφώσουν πολιτικό κλίμα. "Βλέπει" εξάντληση της τετραετίας με εθνικές εκλογές τον Οκτώβριο.

Εξάντληση της τετραετίας με εθνικές εκλογές τον Οκτώβριο βλέπει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. Μιλώντας στον Νews 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού, ο κ. Παππάς εκτίμησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές και ότι οι ευρωκάλπες «θα διαψεύσουν την εικονική πραγματικότητα της Νέας Δημοκρατίας και τις δημοσκοπήσεις». Χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές τις κρισιμότερες των τελευταίων ετών και σημείωσε ότι θα διαμορφώσουν πολιτικό κλίμα.

Αναφορικά με τις δηλώσεις Θεοδωρικάκου για ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ως κύριου πόλου της κεντρο-αριστεράς, ο υπουργός είπε ότι «το άγχος του κ. Θεοδωρικάκου δεν είναι για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά για τη νίκη της ΝΔ».

Κατηγόρησε εκ νέου την αξιωματική αντιπολίτευση ότι θέλει να καταργήσει το 8ωρο και να φέρει το ασφαλιστικό Πινοσέτ. 

Σχολίασε αρνητικά την επικείμενη επιστολή Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες κατά του Όρμπαν, λέγοντας ότι «ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δε ζητά τη διαγραφή του Ούγγρου Πρωθυπουργού από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα» και μίλησε για κράμα δεξιάς-ακροδεξιάς. «Δεν υπάρχει ρήγμα όπως φαίνεται και από τις δυνάμεις εντός της ΝΔ» τόνισε.

Για την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη είπε ότι προκαλεί αηδία και σοκ η ανατριχιαστική συμπαράσταση της Πειραιώς στον πρώην γαλάζιο βουλευτή μετά την καταδίκη του για παιδεραστία.

Σε σχέση με τις δηλώσεις Μπαρόζο είπε ότι «δεν είναι λογικό να περιφέρεις τις δηλώσεις Μπαρόζο ως δηλώσεις αξιόπιστου πολιτικού», καταλογίζοντάς του σκάνδαλα.

Στο στόχαστρο του Νίκου Παππά μπήκε το Κίνημα Αλλαγής και η στήριξή του σε Πρόεδρο Δημοκρατίας από την Κεντρο-αριστερά. «Θέλουμε πρωθυπουργό από την προοδευτική παράταξη, όχι Πρόεδρο της Δημοκρατίας» δήλωσε, χαρακτηρίζοντας θετικό το έργο του Προκόπη Παυλόπουλου. Ο κ. Παππάς κατηγόρησε τη Φώφη Γεννηματά ότι έχει κάνει μια πολιτική επιλογή να απέχει από τις προοδευτικές συμμαχίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα