Νίκος Ρωμανός: Θα προτείναμε να βρει ο ΣΥΡΙΖΑ καλό λογιστή και καλούς δικηγόρους

Διαβάζεται σε 2'
Ο Νίκος Ρωμανός
Ο Νίκος Ρωμανός EUROKINISSI

“Πυρά” του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, με φόντο την αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ για τα περί Πόθεν Έσχες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός αναφέρθηκε στα όσα έχουν συμβεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση κάποιων περιουσιακών στοιχείων από τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη.

«Καλά πήγε το ζήτημα του πόθεν έσχες, που ο ίδιος επέλεξε να ανοίξει λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές, για τον κ. Κασσελάκη: Μπαράζ ανακοινώσεων διαχείρισης πανικού, ψέμα πάνω στο ψέμα, άδειασμα του Προέδρου από την Εκπρόσωπο, συντροφικά μαχαιρώματα και το φιάσκο συνεχίζεται» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Ρωμανός για να προσθέσει:

Εμείς απλά θα προτείναμε:

1.Να βρουν έναν καλό λογιστή να τους εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ αρχικής δήλωσης πόθεν έσχες και ετήσιας δήλωσης πόθεν έσχες. Να τους βοηθήσει με τη χρήση των πλατφορμών και με ό,τι άλλο χρειάζονται, προκειμένου να καταθέσουν επιτέλους ένα κανονικό πόθεν έσχες.

2.Να βρουν καλούς δικηγόρους τους οποίους θα χρειαστούν μετά τα πολλά ζητήματα που ανέκυψαν από την ημέρα παρουσίασης αυτού του ιδιότυπου excel από τον κ. Κασσελάκη στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

3.Να βρουν κάποιον που να τους νοιάζεται, ώστε να τους εξηγήσει ότι η στρατηγική του να καλύπτουν κάθε τους ψέμα με νέο ψέμα είναι ατελέσφορη και δεν κερδίζουν απόλυτως τίποτα με τα fake news και τις συκοφαντίες. Εξάλλου, αυτή την στρατηγική την έχουν δοκιμάσει με τα γνωστά αποτελέσματα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Φτάνοντας στο σημείο, στην τελευταία τους ανακοίνωση, να ξεπεράσουν κάθε όριο γελοιότητας και να σκαρφίζονται νέα σενάρια συνωμοσίας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα