Νίκος Βούτσης: Αλληλέγγυος με τα στελέχη που παραπέμφθηκαν για διαγραφή

Διαβάζεται σε 1'
Voutsis
Νίκος Βούτσης SOOC

Την στήριξή του στους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα φέρεται πως εξέφρασε ο Νίκος Βούτσης, μετά την απόφαση Κασσελάκη για διαγραφή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την αλληλεγγύη του με τα κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που παραπέμφθηκαν για διαγραφή, φέρεται να εξέφρασε σε συνεργάτες του ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

“Είμαι και αισθάνομαι αλληλέγγυος με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που παραπέμφθηκαν για διαγραφή”, είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας (23/10), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε τον δρόμο της εξόδου από το κόμμα στους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα.

“Κάποιοι μάς «πνίγουν» με την άρνησή τους να αποδεχτούν την εκλογή προέδρου από τη βάση – αλλά εμφανίζονται ως «Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ» κάθε μέρα στα κανάλια, παίζοντας το παιχνίδι τους. Συνεπώς, οι κύριοι Βίτσας, Σκουρλέτης, Φίλης που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην τηλεόραση για να αντιπολιτευτούν το ίδιο τους το κόμμα, επέλεξαν να θέσουν τον εαυτό τους εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Λυπάμαι ιδιαίτερα για τον κ. Βίτσα, με τον οποίο είχα καλλιεργήσει καλή προσωπική σχέση και τον οποίο εκτιμώ. Αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα