Novartis: Στον Άρειο Πάγο ο Νικ. Μανιαδάκης

Novartis: Στον Άρειο Πάγο ο Νικ. Μανιαδάκης
Κατάθεση του Νίκου Μανιαδάκη για την υπόθεση της Novartis στον Άρειο Πάγο Eurokinissi

Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας, που μετατράπηκε σε κατηγορούμενος, έχει κληθεί να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis.

Την πόρτα του εισαγγελικού γραφείου πρόκειται να περάσει σήμερα Πέμπτη, ο Νικ. Μανιαδάκης, ένα πρόσωπο στο οποίο αποδίδεται πρωταγωνιστικός ρόλος στην έρευνα για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis.

Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας, που μετατράπηκε σε κατηγορούμενος, έχει εδώ και καιρό καταγγείλει ότι δέχθηκε πιέσεις προκειμένου ως μάρτυρας να καταθέσει στην υπόθεση και να αναφερθεί σε εμπλοκή πολιτικών προσώπων. Μάλιστα, πριν από μερικούς κατέθεσε σχετική μηνυτήρια αναφορά κατά δύο προστατευόμενων μαρτύρων, καθώς τα όσα είπαν στις εισαγγελικές αρχές οδήγησαν στη σε βάρος του ποινική δίωξη για παθητική δωροδοκία.

Πρόσφατα σε συνέντευξή του, ο Νικ. Μανιαδάκης ανέφερε σχετικά: «Ξεκίνησε μια διαδικασία ασκήσεως έντονων, επανειλημμένων κι επίμονων πιέσεων προς το πρόσωπο μου προκειμένου να μοιραστώ με τους εισαγγελείς πληροφορίες και μαρτυρίες αναφορικά με έκνομες πράξεις πολιτικών προσώπων» εξηγώντας ότι επρόκειτο για μία «καθαρά πολιτική δίωξη» αφού στόχος ήταν η εμπλοκή των Αντ. Σαμαρά, Άδ. Γεωργιάδη και Γ. Στουρνάρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version