Ντόρα: Έρχεται Ειδικό Δικαστήριο για τις αποκρατικοποιήσεις

Συζήτηση στην Βουλή για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013. Στο στιγμιότυπο η βουλευτλής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση στην Βουλή για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013. Στο στιγμιότυπο η βουλευτλής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Χαρακτήρισε «απίστευτο έκτρωμα» το άρθρο για το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων και προειδοποίησε ότι κάποιοι «θα κάτσουν στο σκαμνί»

Ευθεία προειδοποίηση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα λογοδοτήσει στο Ειδικό Δικαστήριο για το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων που ψηφίζεται με το πολυνομοσχέδιο έστειλε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, διαμηνύοντας στο Μέγαρο Μαξίμου ότι δεν έχει το δικαίωμα να ξεπουλήσει την Ελλάδα.

«Πουλάτε τα πάντα εκτός από την Ακρόπολη. Υποθηκεύετε την ελληνική περιουσία για 99 χρόνια» είπε η κυρία Μπακογιάννη απευθυνόμενη στα κυβερνητικά έδρανα. «Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να υποθηκεύσετε χωρίς ελληνικά κριτήρια το σύνολο της περιουσίας της χώρας. Με 37% θα υποθηκεύσετε την ελληνική περιουσία για 99 χρόνια;» πρόσθεσε η κυρία Μπακογιάννη και προέβλεψε ότι «αύριο το πρωί μπορεί κάποια στρατόπεδα να κριθούν αξιοποιήσιμα από το Ταμείο.

Προειδοποίησε μάλιστα ότι εάν αυτό το άρθρο δεν αλλάξει μέχρι την Κυριακή που ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο «κάποιοι άνθρωποι θα κάτσουν στο σκαμνί». «Εμείς αυτό δεν θα το επιτρέψουμε ποτέ» είπε προαναγγέλλοντας ότι η ΝΔ θα καταργήσει τις σχετικές διατάξεις και θα στείλει στο δικαστήριο τους εμπνευστές του. «Η ΝΔ περιμένει να αλλάξει το άρθρο…» πρόσθεσε προειδοποιητικά.

SHARE:

24Media Network