Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε στις τηλεπωλήσεις με τον αδερφό του

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε στις τηλεπωλήσεις με τον αδερφό του

Επιστροφή Άδωνι Γεωργιάδη στις τηλεπωλήσεις. Τι είπε για το νέο κυβερνητικό σχήμα (Vid)

Μία μέρα μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο πρώην υπουργός Υγείας επέστρεψε στα παλιά του λημέρια.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος την Τετάρτη, από σήμερα θα γυρίσει σε αυτό που έκανε πριν γίνει υπουργός, δηλαδή να πουλά βιβλία από την τηλεόραση μαζί με τον αδελφό του.

"Στις 17.00 στο @KontraChannel με τον Λεωνίδα αποκλειστικά για τα βιβλία μας εννοείται", έγραψε ο ίδιος στο Twitter.

Στην επιστροφή του είπε ότι δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο για την κυβέρνηση. "Δεν είναι η ώρα. Όλα είναι καλά, συνεχίζουμε και στηρίζουμε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση μας. Δεν θέλω να με μπλέξεις με οτιδήποτε έχει σχέση με την πολιτική επικαιρότητα. Δεν θέλω να μου πεις τίποτα για την κυβέρνηση και τον ανασχηματισμό" είπε απευθυνόμενος στον αδερφό του.

"Όταν έγινα υπουργός από τον Σαμαρά όλοι μου έλεγαν συγχαρητήρια. Εγώ τους απαντούσα ότι τα συγχαρητήρια πρέπει να μου τα δώσουν όταν θα φεύγω", είπε μετά και συνέχισε:

"Ξεπέρασα τον μέσο όρο παραμονής σε ένα υπουργείο. Είμαι ευτυχής γιατί από την ώρα που ανακοινώθηκε η αποχώρησή μου από το κυβερνητικό σχήμα δεν έχω δεχθεί στην ζωή μου πιο πολλά συγχαρητήρια! Έχω δεχθεί καταιγισμό τηλεφωνημάτων, email, tweet και σχολίων. όλα αυτά μου δίνουν δύναμη!".

"Μια από τις βασικές κατηγορίες που έχω δεχθεί στην πολιτική μου διαδρομή – κυρίως από δημοσιογραφίσκους της αριστεράς – είναι ότι είμαι τηλεβιβλιοπώλης. Λες και είναι ντροπή! Είμαι πολύ υπερήφανος για την εργασία μου.

Την πρωτοέκανα στα 15 μου χρόνια στην έκθεση βιβλίου της Κηφισιάς. Από τότε είμαι βιβλιοπώλης και ενίοτε εκδότης και δεν καταλαβαίνω γιατί μπορούν να είναι βουλευτές και πρωθυπουργοί μόνο οδοί είναι δικηγόροι, γιατροί και αρχιτέκτονες αλλά όχι ένας βιβλιοπώλης", κατέληξε κάνοντας επίθεση σε όσους τον κατηγορούσαν για τις τηλεπωλήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επιστροφή Άδωνι στις τηλεπωλήσεις

SHARE:

24Media Network