Ο Αλ. Τσίπρας συνάντησε τον Γιώργο Σαμαρά στο Ηράκλειο

Ο Αλ. Τσίπρας συνάντησε τον Γιώργο Σαμαρά στο Ηράκλειο
cretalive.gr

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος περιοδεύει στην Κρήτη, είχε ανάμεσα στους καλεσμένους του στο τραπέζι στις Αρχάνες του Ηρακλείου τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει δραστηριοποιηθεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΦΗ.

Τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά, συνάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τους δύο άνδρες να έχουν ολιγόλεπτη συνομιλία σε γνωστό μαγαζί της περιοχής.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος περιοδεύει στην Κρήτη, είχε ανάμεσα στους καλεσμένους του στο τραπέζι στις Αρχάνες του Ηρακλείου τον Γ. Σαμαρά, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει δραστηριοποιηθεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΦΗ.

Μάλιστα, η συνάντηση των δύο μόνο τυχαία δεν ήταν. Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο Γιώργος Σαμαράς ανέλυσε στον πρωθυπουργό το πρότζεκτ του ΟΦΗ, το όραμα του κ. Μπούση για την ομάδα και τον ενημέρωσε σχετικά με το πλάνο που υπάρχει για τις εγκαταστάσεις στο ΒΑΚ, θέλοντας ουσιαστικά να κατανοήσει ότι γίνονται κινήσεις που μαρτυρούν ότι ο ΟΦΗ κινείται πλέον σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα