Ο Αλέξης Τσίπρας στον News 24/7 στους 88,6: Το δώρο Χριστουγέννων, η επίθεση στη ΝΔ και το "Paint it Black"

Ο Αλέξης Τσίπρας στον News 24/7 στους 88,6: Το δώρο Χριστουγέννων, η επίθεση στη ΝΔ και το "Paint it Black"
NIKOLOPOULOS/EUROKISSI

Καλεσμένος στα στούντιο του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6 βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δίνοντας συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ενόψει των ευρωεκλογών και των δημοτικών εκλογών της Κυριακής.

Στην τελική ευθεία πριν από τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26 Μαΐου, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε προσκεκλημένος στα στούντιο του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6, συνομιλώντας με το Βασίλη Σκουρή για όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα πρόσφατα μέτρα που εξήγγειλε, τονίζοντας ότι είναι μόνιμης φύσης και ζητώντας επί της ουσίας "ψήφο εμπιστοσύνης" στις κάλπες της Κυριακής προκειμένου να τα υλοποιήσει. Υπογράμμισε δε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να δοθεί μία ακόμη σύνταξη, υπό μορφή δώρου Χριστουγέννων, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει δημοσιονομικός χώρος προς αυτή την κατεύθυνση.

Εξαπέλυσε δε επίθεση στην αντιπολίτευση για την κριτική που ασκεί, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "Δεν κατανοούν τι αξία έχει το 50αρικο γιατί τόσα δίνουν tip στα ακριβά εστιατόρια που πηγαίνουν".

Παράλληλα, ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Στουρνάρα, υπογραμμίζοντας ότι ανήκει στο μπλοκ των δυνάμεων της δογματικής εμμονής στη λιτότητα. Τόνισε δε ότι ο κ. Στουρνάρας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι έχει κινηθεί με βάση τις πολιτικές του σκοπιμότητες και κίνητρα.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ακόμη ότι αν υπερισχύσουν οι δυνάμεις της λιτότητας, τα μέτρα ελάφρυνσης που ανακοινώθηκε το τελευταίο διάστημα δεν θα είναι δεδομένα.


Τέλος, υπό τους ήχους του "Paint it Black", ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε και σε μία αφιέρωση προς τη Νέα Δημοκρατία, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά "Την Κυριακή βλέπω να τα βάφουν μαύρα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, Εκλογές 2019, Ευρωεκλογές 2019, Αυτοδιοίκηση, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6: Ψήφο εμπιστοσύνης στα μέτρα, ο συσχετισμός πρέπει να είναι υπέρ μας

Τσίπρας από Αγρίνιο: Εντολή ακύρωσης των θετικών μέτρων, το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Ο Τσίπρας και το 50αρικο που μπορεί να κρίνει τις εκλογές

Εκλογές 2019: Το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: "Ήρθε η ώρα των πολλών"

Ο Αλέξης Τσίπρας στα γραφεία της 24MEDIA

SHARE:

24Media Network