Ο διαδικτυακός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Ο διαδικτυακός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ασχολείτο με το πάθος του, την πολιτική, μέχρι και τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, αναρτώντας σχόλια και στο διαδίκτυο

Η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ενός εκ των μεγάλων πολιτικών ηγετών της σύγχρονης Ελλάδας, κυριαρχεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της Δεξιάς. Μέχρι και τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ασχολείτο ενεργά με την πολιτική, παρακολουθούσε και τοποθετείτο για τις πολιτικές εξελίξεις του τόπου, είτε μέσα από συνεντεύξεις, δηλώσεις και ομιλίες του είτε μέσα από τα… social media.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης διατηρούσε προσωπικούς λογαριασμούς στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, τους οποίους διαχειριζόταν ο ίδιος: Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ σχολίαζε και συνομιλούσε με άλλους χρήστες μέσα από τις σελίδες του στο Facebook και το Flickr καθώς και από το προσωπικό κανάλι που διατηρούσε στο Youtube.

Στο τελευταίο είχε αναρτήσει αποσπάσματα από πρόσφατες συνεντεύξεις του, αφιερώματα της ΕΡΤ, καθώς και ένα απόσπασμα από μια συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη, που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 1989 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα