Γιάννης Μουζάλας και Νάντια Βαλαβάνη απάντησαν στους ακροατές

Γιάννης Μουζάλας και Νάντια Βαλαβάνη απάντησαν στους ακροατές

Η συζήτηση που είχαν με τους ακροατές του News 24/7 στους 88,6 ο Γιάννης Μουζάλας και η Νάντια Βαλαβάνη ήταν εξαιρετικά ζωντανή και πλούσια. Δείτε την και ακούστε την.

Ο Γιάννης Μουζάλας και η Νάντια Βαλαβάνη φιλοξενήθηκαν στον αέρα του News 24/7 στους 88,6 την Τετάρτη το βράδυ συνομιλώντας με τους ακροατές. 

Ο πρώην Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο νότιο τομέα της πρώην Β’ Αθηνών, τόνισε ότι η κυβέρνηση έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν στη μεγάλη κρίση του προσφυγικού σώζοντας σχεδόν 1.300.000 κατοίκους, όπως χαρακτηριστικά τόνισε. 

Υπογράμμισε ακόμα ότι είναι πολύ δύσκολο για το κυβερνών κόμμα να αλλάξει τους συσχετισμούς μέχρι τις εκλογές, ωστόσο η προσπάθεια θα γίνει έτσι ώστε να βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την επόμενη ημέρα. 

Η Νάντια Βαλαβάνη από την πλευρά της, υποψήφια με την ΛΑΕ επίσης στο νότιο τομέα της πρώην Β’ Αθηνών, υπερασπίστηκε το έργο της στο υπουργείο οικονομικών στο πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι το κυβερνών κόμμα θα έπρεπε ή να συγκρουστεί με τους δανειστές το καλοκαίρι του 2015 είτε να αφήσει την κυβέρνηση. 

Σ’ αυτήν την περίπτωση, συμπλήρωσε η κ. Βαλαβάνη, η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μόνο τακτική και έτσι ως κόμμα θα μπορούσε να συγκρατήσει τις δυνάμεις του ενώ τώρα έχει υποστεί μία στρατηγική ήττα που έχει συμπαρασύρει όλη την Αριστερά.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα