Ο Κουβέλης ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και ως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Ο Κουβέλης ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και ως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης ψηφίζει σε εκλογικό τμήμα του Περιστερίου την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αποκάλυψε ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ δύο φορές. Δηλαδή και τον Ιανουάριο του 2015, όταν ακόμη ήταν πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης αποκάλυψε ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ακόμη κι όταν ήταν επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ στις εκλογές του 2015! 

Ερωτηθείς σχετικά, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Action,  με ποιο κόμμα από αυτό που έχουμε μπροστά μας θα μπορούσε να είναι υποψήφιος, ο Φώτης Κουβέλης απάντησε: “Το μόνο που θα σας πώ είναι ότι στις προηγούμενες και στις προ προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ”.

Στην ερώτηση αν θα κατέβει στις εκλογές απάντησε ‘”δεν θα μελλοντολογήσω και δεν θα πω τίποτα από αυτά που δεν έχω σχεδιάσει. Δεν είμαι ενταγμένος στο ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγω να λέω την πολιτική μου άποψη με τη σαφήνεια και ειλικρίνεια που διεκδικώ να έχω στον πολιτικό μου λόγο”.

Σε ερώτηση για το εάν βρίσκεται σε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Φώτης Κουβέλης ανέφερε: “Βεβαίως και μιλάω μαζί του, ωστόσο πολιτικά και σε βάθος έχουμε να μιλήσουμε περισσότερους από δύο μήνες”.

Υπενθυμίζεται πως οι προηγούμενες εκλογές είναι οι εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και οι προ προηγούμενες του Ιανουαρίου του 2015 όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε στην εξουσία. Για την ιστορία ο κ. Κουβέλης παρέδωσε την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ τον Ιούνιο του 2015.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα