Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βράβευσε τη Ρένα Δούρου

ΣΥΝΕΔΡΙΟ  ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  ΜΕ ΤΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ KRETU ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ  ΔΗΜ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ---ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ KRETU ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΗΜ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ---ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης βράβευσε την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου

Την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, βράβευσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ), Παναγιώτης Γιαννάκης, για τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής στη διοργάνωση του διεθνούς σεμιναρίου του Συνδέσμου το διήμερο 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, με στόχο την αναβάθμιση του Έλληνα προπονητή, την παραγωγή αθλητικού δυναμικού και τη συνεχή επιμόρφωση των μελών.

«Το μπάσκετ είναι άθλημα που βοηθάει την κοινωνία και οι προπονητές κάνουν τα παιδιά να ονειρεύονται και να υλοποιούν τα όνειρά τους», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Παναγιώτης Γιαννάκης. Από την πλευρά της η Ρένα Δούρου, αφού ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για την τιμή που της έκανε, τόνισε το ρόλο προτύπων που παίζουν παίκτες και προπονητές για τα παιδιά.

Ακολούθως ο Σύνδεσμος, βράβευσε την προπονητική τριάδα της εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης γυναικών, η οποία διακρίθηκε, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στο Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας και μετείχε στο σεμινάριο, παρουσιάζοντας το πρωτοποριακό σύστημα άμυνας που εφάρμοσε στο Ευρωμπάσκετ η εθνική ομάδα γυναικών. Το βραβείο έδωσε στους προπονητές Κώστα Κεραμιδά, Ελένη Καφαντάρη και Άγγελο Τσίκληρα, η περιφερειάρχης Αττικής, η οποία συνοδευόταν από τον περιφερειακό σύμβουλο, εντεταλμένο για θέματα Αθλητισμού, Σπύρο Πάντζα.

SHARE:

24Media Network