Ο Παναγιώτης Ρήγας εκτίθεται on camera: Με Σηφουνάκηδες και Μωραΐτηδες, η κυβέρνηση θα πέσει τους επόμενους μήνες. Καλύτερα να πάμε σε εκλογές

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί της πρότασης της Προανακριτικής για την δυνατότητα διεύρυνσης του κατηγορητηρίου κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ ΠΑΣΟΚ .(EUROKINISSI)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί της πρότασης της Προανακριτικής για την δυνατότητα διεύρυνσης του κατηγορητηρίου κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ ΠΑΣΟΚ .(EUROKINISSI) EUROKINISSI

Προσοχή στα ανοιχτά μικρόφωνα! Εκθέτουν κόσμο! Τι συνέβη στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Ρήγα για την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και τον Βενιζέλο (Vid)

Βίντεο της Ελληνοφρένειας αποκαλύπτει τις κατά λάθος αποκαλύψεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Ρήγα, για την ΚΟ του κόμματος και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο βουλευτής μιλούσε στο τηλέφωνο, χωρίς να έχει καταλάβει ότι το μικρόφωνο μπροστά του ήταν ανοιχτό.

Μεταξύ άλλων λέει: "Ο Βενιζέλος γνωρίζει, πως έτσι όπως είναι η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση θα πέσει τους επόμενους μήνες".

Αναφερόμενος στην Αναθεώρηση του Συντάγματος και την απεμπλοκή της χώρας από το Μνημόνιο λέει:

"Επειδή όμως όλα αυτά δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να υλοποιηθούν και επειδή η κυβέρνηση έτσι όπως είναι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ - και ο Βενιζέλος το ξέρει καλά - με Σηφουνάκηδες και Μωραΐτηδες, θα πέσει μέσα στους επόμενους μήνες, καλύτερα να πάμε σε εκλογές για να τελειώνει αυτή η ιστορία και αυτό το παραμύθι".

Συνεχίζοντας λέει, πως αυτό που θέλει να κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι αφ' ενός να φαίνεται πως λαμβάνει πρωτοβουλίες - και το πιστεύει μέχρι ενός σημείου, όπως αναφέρει ο βουλευτής - και από την άλλη "δεν θέλει να χρεωθεί την αποτυχία της ιστορίας".

 "Λοιπόν σε αφήνω τώρα γιατί με τραβάει ένας μ... από τη ΝΕΡΙΤ", καταλήγει.

Δείτε το βίντεο της Ελληνοφρένειας. Το σημείο των αποκαλύψεων στο 12.05'

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ, Κυβέρνηση
SHARE:

24Media Network