Ο Παπαδημούλης καλεί τον Βέμπερ να πάρει θέση για το Σκοπιανό

Ο Παπαδημούλης καλεί τον Βέμπερ να πάρει θέση για το Σκοπιανό
Ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Το ότι, ο Μάνφρεντ Βέμπερ στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι λογικό, σχολιάζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου

Να πάρει σαφή θέση σχετικά με το όνομα και τον αλυτρωτισμό της ΠΓΔΜ καλεί τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο Μάνφρεντ Βέμπερ, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.


«Ο @ManfredWeber στηρίζει την ΝΔ κ τον @kmitsotakis κ όχι τον ΣΥΡΙΖΑ κ τον @atsipras. Λογικό. Για την ουσία όμως, το όνομα κ τον αλυτρωτισμό της ΠΓΔΜ, τι θέση παίρνει; Συμφωνεί με την δήλωση του επικεφαλής του ΕΛΚ η όχι; Χρωστά μια σαφή κ υπεύθυνη τοποθέτηση. Όχι απλά υπεκφυγές», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης σε ανάρτηση του στο twitter.

Νωρίτερα η ΝΔ αναπαρήγαγε δύο tweets του επικεφαλής της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος όπου εκφράζει την εμπιστοσύνη του στη ΝΔ και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να «βάλει σε τάξη τον κυβερνητικό του εταίρο» για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.



“Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στη ΝΔ το φιλοευρωπαϊκό κόμμα της Ελλάδος και στον Κυριάκο Μητσοτάκη” έγραψε ο Βέμπερ (ή ο υπεύθυνος του λογαριασμού), κάνοντας μάλιστα μένσιον τον πρόεδρο της ΝΔ και το λογαριασμό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στο θέμα του ονόματος της πΓΔΜ και να βάλει τάξη στον κυβερνητικό του συνασπισμό. Ο εταίρος του στην κυβέρνηση, κ. Καμμένος έχει ήδη απορρίψει όλες τις πιθανές λύσεις”, συνέχισε ο Βέμπερ, κάνοντας επίσης μένσιον τον λογαριασμό του πρωθυπουργού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα