Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τη βοήθεια της εκκλησίας

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τη βοήθεια της εκκλησίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκη και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ) Eurokinissi

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχαριστώντας μάλιστα την Εκκλησία για τη συμβολή της στη συλλογική προσπάθεια.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο είχε την Μεγάλη Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της οποίας μάλιστα ευχαρίστησε την Εκκλησία για τη σημαντική βοήθειά της στη συλλογική αυτή προσπάθεια.

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση στον Αρχιεπίσκοπο και τον ρώτησε πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του, με τον Ιερώνυμο να τον ενημερώνει ότι τα εξελίσσεται πολύ καλά και ότι ο ίδιος θα λειτουργήσει κανονικά από την Μεγάλη Πέμπτη στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών.

Ο Αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε ότι η Εκκλησία εμπιστεύεται το έργο τής κυβέρνησης και τον δύσκολο και αποτελεσματικό αγώνα που ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει αναλάβει για την προστασία της δημόσιας υγείας. Επεσήμανε, δε, ότι η Εκκλησία βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό της Πολιτείας για όλα τα ζητήματα εθνικής σημασίας, όπως είναι αυτή η δοκιμασία και ακολουθεί τις οδηγίες και τις υποδείξεις των αρμοδίων Αρχών της, καθώς αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων των συμπολιτών μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα