Ο Ρωμανιάς υποψήφιος με τον Λεβέντη

O Γιώργος Ρωμανιάς
O Γιώργος Ρωμανιάς EUROKINISSI

Ανακοινώθηκε στη συγκέντρωση που είχε στον Πειραιά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Ακολουθεί γυναίκα-έκπληξη. "Φαίνεται πως είμαστε μικροί για τον Ρωμανιά", σχολίασε στον News 24/7 στους 88,6 ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Με την Ένωση Κεντρώων θα είναι υποψήφιος ο εργατολόγος Γιώργος Ρωμανιάς που προ μηνός είχε ιδρύσει κόμμα με τον Αλέξη Μητρόπουλο!

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας έγινε το βράδυ χθες στη συγκέντρωση που είχε στον Πειραιά ο Βασίλης Λεβέντης, όπου παραβρέθηκε και ο Γ. Ρωμανιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ακολουθεί και νέα ανακοίνωση από τον Βασίλη Λεβέντη, για υποψηφιότητα γυναίκας-έκπληξη!

Μητρόπουλος: "Φαίνεται πως είμαστε μικροί για τον Ρωμανιά"

"Φαίνεται πως είμαστε μικροί για τον Γιώργο Ρωμανιά", δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο Αλέξης Μητρόπουλος για τον γνωστό καθηγητή με τον οποίο ίδρυσαν μαζί κόμμα πριν από ένα μήνα αλλά τελικά θα είναι υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων.

Ο κ. Μητρόπουλος πρόσθεσε πως γνώριζε ότι ο κ. Ρωμανιάς συζητούσε με 2-3 κόμματα ακόμη αλλά ότι δεν είχε ενημερώσει για την απόφασή του.

"Δεν περιμέναμε πως θα κατέληγε σε κάτι τέτοιο. Εμείς τον είχαμε σε μεγαλύτερη υπόληψη και τον προσέξαμε περισσότερο" είπε αλλά του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ένωση Κεντρώων, Εκλογές 2019
SHARE:

24Media Network