Ο Τρεμόπουλος υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τους Οικολόγους Πράσινους

Στιγμιότυπο από την διακαναλική συνέντευξη των Οικολόγων -Πράσινων στο Ζάππειο.Στην φωτογραφία ο Μιχάλης Τρεμόπουλος,Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Στιγμιότυπο από την διακαναλική συνέντευξη των Οικολόγων -Πράσινων στο Ζάππειο.Στην φωτογραφία ο Μιχάλης Τρεμόπουλος,Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας θα διεκδικήσει με τους Οικολόγους Πράσινους ο Μιχάλης Τρεμόπουλος

Υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος, με τη στήριξη των Οικολόγων Πράσινων, όπως αποφασίστηκε, ομόφωνα, στη συνέλευση των μελών του κόμματος σε επίπεδο Κ. Μακεδονίας.

"Μετά από πίεση των μελών και με ομόφωνη, τελικά απόφαση, κατεβαίνω υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Τα μέλη εκτίμησαν ότι μετά τους αγώνες, τις αποκαλύψεις, την αποκαθήλωση του καθεστώτος Ψωμιάδη και την εμπειρία του αντιπροέδρου περιφερειακής ανάπτυξης του Ευρωκοινοβουλίου, δεν μπορεί να υπάρξει καμιά άλλη υποψηφιότητα απέναντι στον Μ. Τρεμόπουλο. Θα αγωνιστώ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας και των πολιτών" δήλωσε ο Μιχάλης Τρεμόπουλος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Για τον Δήμο Θεσσαλονίκης δεν ελήφθη απόφαση. Η πρόταση για αυτόνομη κάθοδο συγκέντρωσε σχετική πλειοψηφία, καθώς υπήρξαν "λευκά" που εμπόδισαν τη διαμόρφωση απόλυτης πλειοψηφίας, και το ζήτημα θα συζητηθεί και πάλι την ερχόμενη Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου.

Στη συνέλευση υπήρξαν και θετικές προσεγγίσεις στις προτάσεις συνεργασίας που έγιναν από τις παρατάξεις "Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη" του Γιάννη Μπουτάρη και "Ανοιχτή Πόλη" του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη (ΣΥΡΙΖΑ).

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network