Ο Τσίπρας ζωγράφισε κάλπη στη Βουλή!

Ο Τσίπρας ζωγράφισε κάλπη στη Βουλή!

Εικαστική παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στις σημειώσεις του. Το βιβλίο-έκπληξη με το οποίο εθεάθη στην "Ώρα του Πρωθυπουργού" (vid+pics)

Στη Βουλή για την "Ώρα του Πρωθυπουργού" βρέθηκε την Παρασκευή (08/05) ο Αλέξης Τσίπρας, προκαλώντας πολλές συζητήσεις, καθώς εθεάθη με ένα βιβλίο-έκπληξη ενώ αίσθηση έκανε και ένα σχέδιο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός στο χαρτί των σημειώσεων που κρατούσε κατά τη διάρκεια της συζήτησης, σχεδίασε κάτι που παραπέμπει σε κάλπη ενώ μαζί του είχε και το βιβλίο του Σωτήρη Οικονόμου "Θρησκευτικός Λόγος – Το χαλινάρι της ελευθεροφροσύνης".

Ο Τσίπρας ζωγράφισε κάλπη στη Βουλή!
Ώρα του πρωθυπουργού στην Βουλή την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015. Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στην Βουλή σε δύο επίκαιρες ερωτήσεις. Η πρώτη, του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη και αφορά στο θέμα των αλλαγών, που προωθεί η κυβέρνηση στην Παιδεία.
Η δεύτερη επίκαιρη ερώτηση, κατατέθηκε από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Νίκο Νικολόπουλο και αφορά στο θέμα της διαπλοκής.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ώρα του πρωθυπουργού στην Βουλή την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015. Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στην Βουλή σε δύο επίκαιρες ερωτήσεις. Η πρώτη, του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη και αφορά στο θέμα των αλλαγών, που προωθεί η κυβέρνηση στην Παιδεία. Η δεύτερη επίκαιρη ερώτηση, κατατέθηκε από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Νίκο Νικολόπουλο και αφορά στο θέμα της διαπλοκής. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: Ζήτημα πολιτικής βούλησης, η επίτευξη συμφωνίας

SHARE:

24Media Network