'Όχι' από Κ. Τασούλα και Δ. Καμμένο στην άρση ασυλίας των χρυσαυγιτών

Συζήτηση στην Βουλή για την άρση ασυλίας βουλευτών την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση στην Βουλή για την άρση ασυλίας βουλευτών την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Οι δύο βουλευτές τάχθηκαν κατά της παραπομπής σε δίκη του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Ηλία Κασιδιάρη για συκοφαντική δυσφήμηση. «Παρών» και από τον Βασίλη Γιόγακα της ΝΔ

Κατά της παραπομπής σε δίκη των χρυσαυγιτών Ν. Μιχαλολιάκου και Ηλ. Κασιδιάρη που κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμηση πρώην συνεργάτη τους τάχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τασούλας και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Οι δύο βουλευτές ουσιαστικά συντάχθηκαν με την πράξη τους με τους 17 βουλευτές της Χρυσής Αυγής που είπαν «όχι» στην άρση της ασυλίας. Αντίθετα 172 βουλευτές από όλα τα κόμματα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης έδειξαν τον δρόμο των δικαστηρίου για μία ακόμη φορά στους δύο χρυσαυγίτες.

Διαφορετική στάση από την συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής που είπε «ναι» στην άρση της ασυλίας  του κ. Μιχαλολιάκου τήρησε και ένας ακόμη βουλευτής της ΝΔ, ο Βασίλης Γιόγιακας.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άρση ασυλίας Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη για συκοφαντική δυσφήμηση

SHARE:

24Media Network