Οι ευχές του Αλέξη Πατέλη για την Πρωτοχρονιά, με τον σύντροφό του

Διαβάζεται σε 2'
Ο Αλέξης Πατέλης
Ο Αλέξης Πατέλης Menelaos Myrillas / SOOC

Η ανάρτηση του επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη, για την έλευση του 2024.

Με μια φωτογραφία με τον σύντροφό του επέλεξε να ευχηθεί για το νέο έτος ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

«Καλή χρονιά» έγραψε ο κ. Πατέλης στα social media, αναρτώντας μια selfie.

Ο κ. Πατέλης έχει παντρευτεί το 2009 με τον σύντροφό του στο Λονδίνο και πολλές φορές έχει αναφερθεί στην ισότητα των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ φαίνεται να έχει παίξει κομβικό ρόλο στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, το οποίο πάντως παραμένει μέχρι νεωτέρας στο συρτάρι του Μαξίμου.

«Ο πρωθυπουργός είπε ότι πιστεύει στην ισότητα στον γάμο και θα το φέρει αυτό στη Βουλή. Προφανώς ο χρονισμός είναι δικιά του απόφαση, αλλά νομίζω ότι η κοινωνία μας έχει δείξει ότι δεν είναι το νούμερο ένα θέμα που τους απασχολεί. Θα έλεγα ότι καθόλου δεν απασχολεί τον κόσμο» δήλωσε πρόσφατα.

Μιλώντας σε άλλη συνέντευξη για τον γάμο με τον σύντροφό του, έχει δηλώσει: «Ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου. Είχαν έρθει γονείς και οικογένεια από την Ελλάδα. Οι γονείς μου ήταν πάντα στο πλευρό μου. Ήρθαμε στην Ελλάδα μετά τον γάμο και το 2017 κάναμε και σύμφωνο συμβίωσης. Ο Μιχάλης έχει μάθει ελληνικά και του αρέσει η ζωή εδώ. Είναι η πατρίδα του».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πατέλης συμβουλεύει τον πρωθυπουργό σε θέματα οικονομικής πολιτικής. Τα προηγούμενα 27 χρόνια εργαζόταν ως οικονομολόγος και αναλυτής στον χρηματοπιστωτικό τομέα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα και πλέον λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος με τη διεθνή επενδυτική κοινότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα