Οι ευχές για χρόνια πολλά του Αλέξη Τσίπρα από την Κέρκυρα

Ανάσταση στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Κέρκυρα παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το Μεγ. Σάββατο 15 Απριλίου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Ανάσταση στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Κέρκυρα παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το Μεγ. Σάββατο 15 Απριλίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο κ. Τσίπρας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, τον υπουργό Επικρατείας κ. Φλαμπουράρη νωρίτερα παρέστη στη δοξολογία του ιερού ναού της Αγ. Παρασκευής

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ευχήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το πάλκο της πλατείας Σπιανάδα της Κέρκυρας, όπου παραβρέθηκε στην αναστάσιμη τελετή.

Ο κ. Τσίπρας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, τον υπουργό Επικρατείας κ. Φλαμπουράρη νωρίτερα παρέστη στη δοξολογία του ιερού ναού της Αγ. Παρασκευής ενώ με μια πομπή των φιλαρμονικών, χορωδιών του ορθοδόξου και του καθολικού κλήρου της Κέρκυρας έφθασε ένα τέταρτο πριν από τα μεσάνυχτα στην πλατεία Σπιανάδα, τη μεγαλύτερη των Βαλκανίων, όπου και τελείται το αναστάσιμο τελετουργικό.

Τη Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησε ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα μας όρθια

Ο Τσίπρας πέταξε μπότη: Κάτσε μην περνάει ο Σόιμπλε από κάτω

SHARE:

24Media Network