Οικονόμου για Φλώρο: “Η Δικαιοσύνη θα βρει με ποιον τρόπο διοχετεύεται από ρυπαρά δίκτυα περιεχόμενο προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις”

Οικονόμου για Φλώρο: “Η Δικαιοσύνη θα βρει με ποιον τρόπο διοχετεύεται από ρυπαρά δίκτυα περιεχόμενο προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις”
Γιάννης Οικονόμου ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου για τις νέες αποκαλύψεις που αφορούν τον επικεφαλής ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Φλώρο.

Ο Γιάννης Οικονόμου δεν εστίασε στην ουσία των αποκαλύψεων (από την εφημερίδα Documento) για τον επικεφαλής του ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Φλώρο αλλά υποστήριξε ότι θα εντοπιστούν οι τρόποι που “αυτό το περιεχόμενο φτάνει σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις”.

Αναλυτικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε:

Η υπονόμευση των Ενόπλων μας Δυνάμεων από τον ΣΥΡΙΖΑ -με ατεκμηρίωτο και απολύτως αναξιόπιστο υλικό από ρυπαρά δίκτυα- υπερβαίνει κατά πολύ την ανευθυνότητα και τον καιροσκοπισμό, αγγίζοντας πια τα όρια της πρόκλησης σοβαρής ζημιάς στην Πατρίδα. Σε μια συγκυρία μάλιστα ιδιαίτερα κρίσιμη για την εθνική μας ασφάλεια, εξαιτίας εξωτερικών επιβουλών. Αλήθεια, ποια είναι η διαδρομή αυτού του υποτιθέμενου υλικού;

Θέλουμε να επαναλάβουμε ότι η Κυβέρνηση περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Κι αυτή την εμπιστοσύνη δεν θα την κλονίσει κανείς. Η Κυβέρνηση είναι εγγυητής της ασφάλειας, της Δημοκρατίας και της ομαλότητας, όπως έχει αποδείξει με την ενίσχυση της αμυντικής μας ικανότητας, την αποτελεσματική διπλωματία, την προσήλωση στο εθνικό συμφέρον και τη θεσμικότητα. Είναι αποφασισμένη, και προπάντων ικανή, να μην επιτρέψει σε κανέναν, έσωθεν ή έξωθεν, να αποδυναμώσει και να πλήξει την Ελλάδα.

Η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη επιτελεί στο ακέραιο το έργο της, ώστε να απαντηθούν όλα, ανάμεσα στα οποία και με ποιον τρόπο και για ποιους σκοπούς διοχετεύεται συστηματικά, από ρυπαρά δίκτυα, τέτοιο περιεχόμενο προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Η Κυβέρνηση εγγυάται ότι δεν θα μείνει καμιά σκιά και δεν θα υπάρξει κανένα περιθώριο βλάβης της Πατρίδας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα