Οικονόμου: Έτσι κι αλλιώς, σε ένα χρόνο θα έχουμε εκλογές

Οικονόμου: Έτσι κι αλλιώς, σε ένα χρόνο θα έχουμε εκλογές
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου INTIME

Το προεκλογικό κλίμα, που αναζωπύρωσαν οι νέες ανακοινώσεις υποψηφίων με τη ΝΔ, θέλησε να ξορκίσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στέλοντας μήνυμα συνέχισης του κυβερνητικού έργου.

Η ανακοίνωση χθες τεσσάρων νέων υποψηφιοτήτων με τη Νέα Δημοκρατία είχε ως αποτέλεσμα να φουντώσουν ξανά τα σενάρια πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο, τα οποία το Μαξίμου προσπαθεί ξανά να “σβήσει”.

Στην επισήμανση ότι η ανακοίνωση νέων υποψηφίων με τη ΝΔ δημιουργεί ένα προεκλογικό κλίμα και στο ερώτημα εάν αυτό το θέλει τελικά η κυβέρνηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολίασε ότι: ‘Έτσι κι αλλιώς, σε ένα χρόνο από τώρα συνταγματικά λήγει η θητεία της κυβέρνησης” και επικαλέστηκε ότι αυτός είναι ένας χρόνος απαραίτητος για όσους επιθυμούν να δώσουν τη μάχη του σταυρού προκειμένου να δουλέψουν στις εκλογικές περιφέρειες όπου θα κατέβουν.

Ο κ. Οικονόμου διαμήνυσε επίσης προς πάσα κατεύθυνση ότι: “Από την άλλη τίποτε δεν σημαίνει ότι το κυβερνητικό έργο σταματά”. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι σε διαβούλευση ο νέος νόμος- πλαίσιο για τα ΑΕΙ, ψηφίζονται συνεχώς νομοσχέδια και η κυβέρνηση προσπαθεί καθημερινά να βρει τρόπους να μετριάσει το αποτύπωμα της εισαγόμενης – όπως τόνισε – ακρίβειας.

΄Όσον αφορά στο γεγονός ότι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτακης αλλά και γενικότερα η κυβέρνηση ανακοινώνει ήδη προγραμματισμό και στόχους της επόμενης τετραετίας, ο κ. Οικονόμου υποστήριξε ότι όπως συνεχίζεται το κυβερνητικό έργο συνεχίζεται και ο προγραμματισμός. “Προγραμματίζουμε τις επόμενες προτεραιότητες γιατί έτσι πρέπει να κάνει κάθε σοβαρή κυβέρνηση εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευθούν ξανά στις εκλογές του 2023”, πρόσθεσε.

Κληθείς τέλος να σχολιάσει τις νέες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι ο πρωθυπουργός θα αναγκαστεί να προσφύγει σε κάλπες το φθινόπωρο για να αποφύγει το χειμώνα της ακρίβεας και ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά”, ο κ.Οικονόμου απάντησε λακωνικά και καυστικά ότι: “Τα ερμηνευτικά εργαλεία του κ. Τσίπρα πάσχουν γενικώς”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα