Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας να αποδοκιμάσει "έργω και λόγω" τα λεγόμενα του Π. Πολάκη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσε η τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη περί ανανέωσης του δικαστικού σώματος. "Το ολίσθημα του κ. Πολάκη συνιστά οιονεί εκτροπή", τονίζει ο Γιάννης Οικονόμου.

"Ο κ. Παύλος Πολάκης, μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, προέβη σε απειλές εναντίον της δικαιοσύνης, οι οποίες συνιστούν ευθεία βολή στο Σύνταγμα και την Δημοκρατία στη χώρα μας. Το ολίσθημα του κ. Πολάκη συνιστά οιονεί εκτροπή", τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και καλεί τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει "έργω και λόγω" τα λεγόμενα του βουλευτή, ο οποίος, όπως αναφέρει, συνεχίζει ακάθεκτος στη γραμμή της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Αν δεν το πράξει, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι συμφωνεί με το περιεχόμενο της τοποθέτησης του κ. Πολάκη και μοιράζεται μαζί του την ευθύνη. Σε μια τέτοια περίπτωση προσβάλει βαθύτατα το θεσμικό ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης της ελληνικής δημοκρατίας, επιδεικνύοντας ασυγχώρητη ασέβεια προς μια από τις τρεις θεμελιώδεις εξουσίες της ελληνικής Πολιτείας", προσθέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιάννης Οικονόμου, Παύλος Πολάκης, Δικαιοσύνη, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network