Όλαφ Σολτς: Στην Αθήνα 26 και 27 Οκτωβρίου

Όλαφ Σολτς: Στην Αθήνα 26 και 27 Οκτωβρίου
ASSOCIATED PRESS

Απευθείας από το Παρίσι θα έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου ο Όλαφ Σολτς, όπως είπε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας.  Μία μέρα μετά θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς θα μεταβεί στην Αθήνα την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, απευθείας από το Παρίσι, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας  Βόλφγκανγκ Μπούχνερ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και για τις 12:00 έχει προγραμματιστεί κοινή συνέντευξη Τύπου. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.

Όπως σημείωσε ο κ. Μπούχνερ, στην ημερήσια διάταξη της συνάντησης βρίσκονται διμερή και τρέχοντα οικονομικά και ευρωπαϊκά θέματα. Ο κ. Σολτς θα αναχωρήσει για Βερολίνο το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Κατά την επίσκεψη Σολτς στην Αθήνα αναμένεται πάντως να συζητηθούν και τα ελληνοτουρκικά. Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός καγκελάριος είχε επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη στις 10 Ιουνίου, με αφορμή τη Σύνοδο της Διαδικασίας Συνεργασίας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ενώ ειχε συναντηθεί κατ ιδίαν με τον κ.Μητσοτάκη στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της 31ης Μαϊου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα