Όλγα Γεροβασίλη: “Οι εκλογές θα γίνουν όπως προβλέπει το καταστατικό”

Διαβάζεται σε 2'
Η Όλγα Γεροβασίλη
Η Όλγα Γεροβασίλη (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο πρόεδρος “ξέχασε” το καταστατικό του κόμματος, σχολίασε σκωπτικά μιλώντας σε δημοσιογράφους, η Όλγα Γεροβασίλη.

“Οι εσωκομματικές εκλογές μπορούν να γίνουν μόνον με βάση όσα προβλέπει το καταστατικό”, επισήμανε σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, στον χώρο του συνεδρίου, η Όλγα Γεροβασίλη.

Ξεκαθάρισε πως η προβλεπόμενη ημερομηνία είναι τουλάχιστον έναν μήνα αργότερα και ο τρόπος ψηφοφορίας δεν μπορεί να είναι άλλος από αυτόν που ακολουθήθηκε στην εκλογή του Αλέξη Τσίπρα και του Στέφανου Κασσελάκη: Η αυτοπρόσωπη ψηφοφορία.

Σχολιάζοντας σκωπτικά την δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη από το βήμα του Συνεδρίου για εκλογές στις 10 Μαρτίου και με ηλεκτρονικό τρόπο είπε πως ο πρόεδρος κάτι παρέλειψε ή κάτι δεν θυμήθηκε: Το καταστατικό του κόμματος”. Η υποψήφια για την προεδρία επισήμανε πως το μόνο που έχει να αποφασίσει το συνέδριο είναι το αν θα γίνουν εσωκομματικές εκλογές ή όχι. Σημειώνοντας ότι η κατάθεση προτάσεων με το ερώτημα αυτό είναι δικαίωμα των συνέδρων.

Επίσης η Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε πως δεν υπήρχε λόγος να ανταπαντήσει στην δέσμευση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με το ότι θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ ανεξαρτήτως αποτελέσματος εκλογών, αναφέροντας ότι είναι αυτονόητο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα